reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

.
na szczescie zyje i wylewow wewnerznych nie ma...

I to jest najwazniejsze!!! Teraz juz bedzie tylko lepiej z dnia na dzien! Tego wlasnie Ci zycze!

staniki mnie gniotą, aż mi źle oddychać... :sorry2: chyba zacznę chodzić bez

ja juz dosyc dawno zaczelam ;-) jeszcze zmuszam sie i zakladam do pracy ale czesto je tam odpinam bo dostaje wscieklizny :baffled: a wszystko przez moje lenistwo bo do tej pory sie nie moglam zmobilizowac i kupic nowych

desmont, zwisy mi raczej nie grożą... bo tak naprawdę to nie ma co nawet zwisać :-(

pod tym sie rowniez podpisuje :sorry2:

dlatego my rzadko razem chodzimy bo konczy sie to awantura:baffled:

i to tez moja bajka! Maz + zakupy = :no:

Staram sie jak moge, ale powoli podupadam:-( Nawet mojego meza widuje 2 razy w tyg bo musi pracowac i nie ma jak przyjezdzac ehhh... Chyba jestem przemeczona poprostu

Zycze duuuuuuuuuuzo sil i tak naprawde to jestem pewna ze ich Ci nie zabraknie bo z pewnoscia kazde spojrzenie na maluszki laduje Twoj akumulatorek :tak:

Mnie pobolewa brzuch dzis jak na okres i mam nadzieje ze to normalne na tym etapie ciazy, choc pewna nie jestem :confused:

Widze ze jest tu duzo swedzacych brzuchow, moj bardziej piecze niz swedzi i tez mam nadzieje ze to normalne. Echh, na kazdym kroku jakies atrakcje :dry:

reklama
a mi cos brzucho twardnieje ... nie wiem czy to mala sie tak rozpycha czy to jakies skurcze ... tak na serio to ja nawet nie wiem jak sie odczuwa te skurcze braxtona ... i nawet nie wiem czy to to czy nie ...

a mi cos brzucho twardnieje ... nie wiem czy to mala sie tak rozpycha czy to jakies skurcze ... tak na serio to ja nawet nie wiem jak sie odczuwa te skurcze braxtona ... i nawet nie wiem czy to to czy nie ...
Skurcze Braxtona jak łapią to cały brzuszek jest twardy, trzymać może nawet do pół minuty i mija. A jak Mała się rozpycha to nie ma się całego brzuszka twardego;-)

Skurcze Braxtona jak łapią to cały brzuszek jest twardy, trzymać może nawet do pół minuty i mija. A jak Mała się rozpycha to nie ma się całego brzuszka twardego;-)

no wlasnie mnie najbardziej boli u samej gory brzuszka i na dole ale teraz to jest juz caly twardy jak nie wiem co !! i do tego mala szaleje !!

o ja pierne70 stron.................:baffled::szok:

ok ide nadrabiac:-D

co u was laseczki? ja w piatek mialam baaaaardzo niemila przeprawe z moim mezem.... winni bylismy oboje..ale za to to godzenie sie w sobote rano..:happy2::rolleyes::-D

o boziu juz bedzie dobrze trzymaj sie jakos dla dzidzi
a dlaczego on jeszcze na tym motorze jezdzi przeciez juz jest za zimno na motor moj na szczescie juz jakis czas temu przesiadł sie do auta
a no widzisz wyjechal w dresach "tak sie garnac" jak to ujal...i dojechal nawet nie wiem czy 500metrow od domu... jakas gline ktos wywalil na ulice...

ehhh nie pisalam bo tesciowa byla...wypilam melise...ale skurcze niestety mnie lapia....i straszna kolke mam w malej...oby sie nie robilo rozwarcie....
kurde teraz sie jeszcze boje o malegoo....

dzieki wam dziewczyny za slowa otuchy...jestem tu sama bez znajomych i swojej rodziny i tylko wam sie moglam wygadac...

Jutka zycze wytrwalosci wierze ze wszystko bedzie dobrze:*

mea skurcze odczuwa sie jakby ktos cie zlapal za macice i pociagnal...trudno to opisac ale takie ciagniecie macicy to jest...
oby to nie to...

reklama
Do góry