reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mea skurcze odczuwa sie jakby ktos cie zlapal za macice i pociagnal...trudno to opisac ale takie ciagniecie macicy to jest...
oby to nie to...

mi sie rozciaga jakby gora - dol i tak sie na chwile wyciagnie i za chwile jest lepiej ...

a ty sie zwierzaj nam ile tylko chcesz !!! no bo komu jak nie nam !!!

ja zaraz spadam do lozka bo moze jak sie poloze to ta mala przestanie szalec !!

reklama
aaa to jak nie bola i mala sie rusza to nic zlego:)
bo jak ja mialam juz stakie czeste to maly sie nie ruszal..jak dziecko sie przygotowuje do porodu to przestaje szelac...
i dopiero zaczal sie ruszac tak fajnie po tygodniu lezenia i brania lekow...
jakby bylo mniej niz 10 ruchw i skurcze to wtedy moze to cos znaczyc..
a tak to pewnie sie wypina pupka:) a to bardzo podone wrazenie...

a no widzisz wyjechal w dresach "tak sie garnac" jak to ujal...i dojechal nawet nie wiem czy 500metrow od domu... jakas gline ktos wywalil na ulice...

ehhh nie pisalam bo tesciowa byla...wypilam melise...ale skurcze niestety mnie lapia....i straszna kolke mam w malej...oby sie nie robilo rozwarcie....
kurde teraz sie jeszcze boje o malegoo....

dzieki wam dziewczyny za slowa otuchy...jestem tu sama bez znajomych i swojej rodziny i tylko wam sie moglam wygadac...

Jutka zycze wytrwalosci wierze ze wszystko bedzie dobrze:*

mea skurcze odczuwa sie jakby ktos cie zlapal za macice i pociagnal...trudno to opisac ale takie ciagniecie macicy to jest...
oby to nie to...
hej Kasiek,
kurcze w nocy sie obudzilam, dorwal mnie taki skurcze, ze masakra,
cos wlasnie jak Ty piszesz, w kazdym razie wszystko mi sie tak strasznie mocno zacislo na dole jakby kleszczami jakimis, bolesneeeeee
balam sie na siku isc i wogole przez cala niedziele jakos sie srednio czulam ale w sumie skurcz to ten jeden w nocy pierun,
niezle sie zapowiada

Wczoraj przed lapem jak siedziałam to Mała mi tak mocno naciskała na pęcherze, że myślałam, że urodzę;D Bo miałam wrażenie jakby chciała wyjść.

reklama
hej Kasiek,
kurcze w nocy sie obudzilam, dorwal mnie taki skurcze, ze masakra,
cos wlasnie jak Ty piszesz, w kazdym razie wszystko mi sie tak strasznie mocno zacislo na dole jakby kleszczami jakimis, bolesneeeeee
balam sie na siku isc i wogole przez cala niedziele jakos sie srednio czulam ale w sumie skurcz to ten jeden w nocy pierun,
niezle sie zapowiada
ehhh my dobre mamy...mamy przechlapane...
a tyle bab pije pali w ciazy i nie wiadomo co jeszcze i nic im nie jest...

Do góry