reklama
A
AnOoLa88
Gość
wszystkie się pakować zaczynająWitajcie!!!
Jutka i Kasia tzrymajcie się!!!!!!!!!!!
No i macie pozdrowienia od Elizy.
Ja dzisiaj w końcu spakuję torbę do szpitala.

D
daffodill
Gość
hej,
ja nie spalam cala noc, jem sniadanie bo wczoraj nie bylam w stanie nic zjesc...
dzis mam pustke w glowie...
kompletna, maly nie spal cala noc i teraz lula moje malenstwo...
oby sie to obylo bez uszczerbku na nas...
dodofill tez musialas bidulo przejsc swoje...
wspolczuje a bliznami sie nie przejmuj ja uwazam ze sa sexi;-)
he he dzieki moj maz tez mi mowi ze sa sexi
a ja jade do szpitala, do meza odwiedze swoja ginke bo mam jakes klucie na dole...;/
maz jest na 4 pietrze a ja jak tak dalej bedzie bede na 2....przynajmniej blisko siebie....
torbe mam spakowana wiec jak cos to mi dowioza...
trzymajcie sie..
jak wroce to napisze a jak nie to powysylam smski do paru laseczek;-)
maz jest na 4 pietrze a ja jak tak dalej bedzie bede na 2....przynajmniej blisko siebie....
trzymajcie sie..
Ja juz tak robie od tygodnia conajmniej ,bez stanika ,bo mam wrazenie ze mnie dusi i mi sie ciezej oddycha prze niego ,a ze w domu siedze to co mi tam !staniki mnie gniotą, aż mi źle oddychać...chyba zacznę chodzić bez (bo i tak poza dom się nie ruszam...)

a ja jade do szpitala, do meza odwiedze swoja ginke bo mam jakes klucie na dole...;/
trzymajcie sie..
To Wy sie trzymajcie! Buziaki!!!!
D
daffodill
Gość
Ja juz tak robie od tygodnia conajmniej ,bez stanika ,bo mam wrazenie ze mnie dusi i mi sie ciezej oddycha prze niego ,a ze w domu siedze to co mi tam !Maz lubi
;-)
Tak Asiu najważniejsze ze nam wygodnie i męzowie to lubia. Ja sobie dosc mocno poodciskałam az slady zostaly he he a jak chodzę bez to znowu wszystkie koszulki mam zapackane siarą.... ostatnio leje sie niezmiernie ze mnie.
A
AnOoLa88
Gość
ja chobym chciala to nie moge siedziec bez stanika bo mi z cycków leci.. wczoraj wieczorem to mi tak poleciało ze miałam ogromniaste kółko kolo cyca.. ;/Ja juz tak robie od tygodnia conajmniej ,bez stanika ,bo mam wrazenie ze mnie dusi i mi sie ciezej oddycha prze niego ,a ze w domu siedze to co mi tam !Maz lubi
;-)
dlatego chodze w takich luzniejszych stanikac ktore nie uciskaja
Bez przesadyzmu hahahaha ! NO chyba ze sie ma cycki wieksze niz glowa !!!!!!!!Prawda jest taka ze piersi nigdy nie beda idealne i jedrne po ciazy ,wiec czym sie stresowac !nie rób tego bo pozniej beda zwisy![]()
Ja tam zwisow nie mialam a druga ciaze zaliczam ,no ale piersi normlanych rozmiarow rozmiar B na C wskoczl i jest elegancko a bez cyckonosza tez smigam i w pierwszej ciazy tez smigalam !
reklama
A
AnOoLa88
Gość
pozdrów męża od nasa ja jade do szpitala, do meza odwiedze swoja ginke bo mam jakes klucie na dole...;/
trzymajcie sie..
a Ty poza odwiedzinami do zadnego szpitala nie pojdziesz!