NO wlasnie ja tez sie martwie co z Reve ! skubana sie tyle juz nie odzywa ze szok !a co z Reve bo tez sie długo nie odzywała ktos wie jak u niej?
reklama
Kobitki odradzam chodzenia bez stanika, teraz przed porodem zaczną znowu się piersi powiększać i moga później zostać mega rozstepy.... ja zaopatrzona jestem w wygodny bawełniany stanik, zawsze to cos tzryma te cycki
No i żeby zachować ładny kształt po porodzie trzeba będzie nakładać stanik ściskający piersi do siebie żeby się nie porozłaziły;-) Oczywiście dotyczy to przede wszystkim te dziewczyny dobrze obdarzone przez naturę;-)

No i żeby zachować ładny kształt po porodzie trzeba będzie nakładać stanik ściskający piersi do siebie żeby się nie porozłaziły;-) Oczywiście dotyczy to przede wszystkim te dziewczyny dobrze obdarzone przez naturę;-)
W
wika_20
Gość
Czesc Dziewczyny z Ranka :-)
I znowu sie zaczał poniedziałek i kolejny tydzien wrażen :-) Dziś mam wizyte u Gina i mam nadzieje ze wszystko wporzadku ze nic sie nie skraca ani nie rozwiera we koncu dzis sie dowiem 3 MAC kciuki :-)
elizka -TRZYMAJ SIE !!!
a co do biustonoszy to sa fajne takie z mikrofibry rozciagliwe uniwersalne i sie fajnie nosi je bo ich wogole nie czuc dotyczy zwlaszcza dla tych ktorym cieknie siarka mi zaczela ciec i naszczecie przestala juz :-) i wypatruje ja dpiero zaraz jak urodze
I znowu sie zaczał poniedziałek i kolejny tydzien wrażen :-) Dziś mam wizyte u Gina i mam nadzieje ze wszystko wporzadku ze nic sie nie skraca ani nie rozwiera we koncu dzis sie dowiem 3 MAC kciuki :-)
elizka -TRZYMAJ SIE !!!
a co do biustonoszy to sa fajne takie z mikrofibry rozciagliwe uniwersalne i sie fajnie nosi je bo ich wogole nie czuc dotyczy zwlaszcza dla tych ktorym cieknie siarka mi zaczela ciec i naszczecie przestala juz :-) i wypatruje ja dpiero zaraz jak urodze

lajtway
Fanka BB :)
To chyba idę się wbić w swój stanik- a tak mi sie nie chce;-)Kobitki odradzam chodzenia bez stanika, teraz przed porodem zaczną znowu się piersi powiększać i moga później zostać mega rozstepy.... ja zaopatrzona jestem w wygodny bawełniany stanik, zawsze to cos tzryma te cycki
Witam znad śniadanka, mąż mi dzis wszystko świerzutkie ze sklepu przyniósł, mniam. Kurcze, nie żartujcie sobie z ta torbą, ja tam jeszcze nie zamierzam sie pakować, maluch grzecznie w brzuszku siedzi, nic mnie nie ciagnie, nie boli więc nie widze powodu. No i nocki całe przesypiam bez problemu, czasem mnie kopniaki obudza. Tylko tyję jak opetana- 15 kg przy moim wzroście to juz lekka przesada. Ale odchudzać się przeciez teraz nie będę;-)
Judyta piekna waga dziewczynek ! Naprawde slicznie przybieraja na wadze !Ach dzis solidnie sie zmeczyly. Przyjechala babcia je odwiedzic i moja siostra i normalnie mialy troche wrazen. Ogolnie jest dobrze, tylko Amelka ma jednak ta anemie i chca jej tez przetaczac krew, jutro z lekarka bede rozmawiac.
Urosly troszki waza juz Nastka 1330g i Amelka 1150gAle przed nami jeszcze dobry miesiac w szpitalu:-( To juz drugi miesiac jak prawie mieszkam w szpitalu i normalnie nie moge sie doczekac kiedy wreszcie pojdziemy do domu:-(
Jeszcze troche i wezmiesz je do domku ! glowka do gory !
W
wika_20
Gość
To chyba idę się wbić w swój stanik- a tak mi sie nie chce;-)
Witam znad śniadanka, mąż mi dzis wszystko świerzutkie ze sklepu przyniósł, mniam. Kurcze, nie żartujcie sobie z ta torbą, ja tam jeszcze nie zamierzam sie pakować, maluch grzecznie w brzuszku siedzi, nic mnie nie ciagnie, nie boli więc nie widze powodu. No i nocki całe przesypiam bez problemu, czasem mnie kopniaki obudza. Tylko tyję jak opetana- 15 kg przy moim wzroście to juz lekka przesada. Ale odchudzać się przeciez teraz nie będę;-)
POLECAM COS TAKIEGO :
BIUSTONOSZ CIĄŻOWY - STANIK BEZSZWOWY - KOLORY (777925023) - Aukcje internetowe Allegro
a co do torby to jak kupowalam to od razu wkladalam do torby co by nie lezalo wszystko osobno i sama sie spakowała prawie :-)
jutka-supper wiesci oby tak dalej rosły pieknie :-)
Judyta ! Mi znajoma polozna uratowala pokarm ,przywozac piwko karmi te tradycyjne ! Naprawde pomoglo ,2 butle dzinnie piwka zawsze wypijalam i pokarm mialam ,mimo kryzysu a nawet byl moment ze pokarm stracilam i zaczelam wytwarzac na nowo jak tylko malego zaczelam na nowo przystawiac ,wiec sie nie martw ,sciagaj pokarm ile wlezie abys zastojow nie porobila ,masuj piersi czesto gesto i sproboj z karmi ,oczywiscie musisz jesc !!!A mialam Ci wlasnie pisac, ze skolowalam sobie maszynke elektryczna do gotowania i od jutra probuje jesc jak czlowiek i zanosic swoje mleko do szpitala(o ile uda mi sie tyle odciagnac, bo mam jakis kryzys i malo pokarmu)
Chérie
Mama Danielka
ja chobym chciala to nie moge siedziec bez stanika bo mi z cycków leci.. wczoraj wieczorem to mi tak poleciało ze miałam ogromniaste kółko kolo cyca.. ;/
dlatego chodze w takich luzniejszych stanikac ktore nie uciskaja![]()
ja nie mam takowych problemów więc od dziś ogłaszam strajk dla staników

reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam nowy tydzien:-)jem wlasnie sniadanko i zaraz ide wstawic pranie,oj nazbieralo sie
Ja sie jeszcze nie pakuje
nie mam jeszcze wielu rzeczy wiec nie bardzo mam jak.
Oby tylko wszystko bylo dobrze;-)tzrymam kciuki.
Co do stanikow to moim zdaniem po ciazy i karmieniu napewno piersi nie beda wygladac tak jak wczesniej
nie spodziewajcie sie cudow
liczcie sie z tym ze ta elastycznosc juz nie wroci a o jedrnosci juz nie wspominam.Nawet stanik nic nie pomorze choc ja twierdze podobnie ze moze troszke pomoc,nie za wiele ale zawsze cos.

wszystkie się pakować zaczynają![]()
Ja sie jeszcze nie pakuje

a ja jade do szpitala, do meza odwiedze swoja ginke bo mam jakes klucie na dole...;/
maz jest na 4 pietrze a ja jak tak dalej bedzie bede na 2....przynajmniej blisko siebie....
torbe mam spakowana wiec jak cos to mi dowioza...
trzymajcie sie..
jak wroce to napisze a jak nie to powysylam smski do paru laseczek;-)
Oby tylko wszystko bylo dobrze;-)tzrymam kciuki.
Co do stanikow to moim zdaniem po ciazy i karmieniu napewno piersi nie beda wygladac tak jak wczesniej