reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja tez o tym slyszalam i nic pozatym aby cokolwiek znosili !

No i ja nie słyszałam o zmianach. Na 100% nowe zasady udzielania becikowego wchodzą 1 listopada i dotyczy to składanych wniosków od 1 listopada.

Co do męża to wiesz Mea mój tez skakał przy pierwszej ciązy a teraz chyba jakiś zbyt pewny siebie jest i głeboko wierzy, że wszystko bedzie dobrze.
No i powiem, że żałuje że go nie zabrałam ze sobą,może cos by do tego móźdżku dotarło;-)

reklama
Ja tez ja tez dzisiaj robie duzeeeeeee zakupy na allegro ,podeslij linki jak mozesz ..
Ja zlupialam totalnie juz nie wiem co od kogo brac a siedze caly weekend i dodaje do ulubionych hahahah !
No ale dzisiaj juz bede zamawiac co mi trzeba ! Zostaly kosmetyki ,przybory do pielegnacji ,kocyk ( zapasowy) ,posciel ( zapasowa) ,przescieradla ,reczniczki ,moje rzeczy do szpitala typu podklady majtaski itp , pampersy , rozek , posciel do wozka , smoczki ,butelki i tego typu rzeczy dzis bede z tym walczyc !

spoko siada dzis i to wszystko poprzegladam ... bede sie nudzic wiec zawsze to jakies zajecie :)

Z becikowym to my teraz nic juz nie wymyslimy, ważne że będziemy miały zaśwaidczenie od gina że zgłosiłyśmy się na wizytę przed końcem 10 tc. No i tyle.
Kurcze, podoba mi się ta zmiana czasu- wstałam wczesniej, pranie się pierze, obiad gotuje, ja najedzona a mieszkanko posprzątane:-) Zaraz się za naukę muszę zabrać bo znów sprawdzian jutro:-( A i koło zbliza się nieuchronnie:szok:
Co do zmniejszania się biustu to jestem tego śwaidoma, mam mówiła że jej tez trochę zmalał.

Ostatnia edycja:
dzień dobry!
witam panikujące i te opanowane :-)
trochę coś się nerwowo zrobiło. dziewczyny, trochę luzu, bo się przez was zestresuję. ja jeszcze nie spakowana, ale gromadzę co trzeba w razie W. poza tym jeszcze mam trochę rzeczy do zrobienia, więc umówiłam się z moja lokatorką, że dam jej sygnał kiedy może :-).
cały weekend przeleżałam, inhalacje pomogły i już z krtanią ciut lepiej ale zatoki jeszcze zapchane. wczoraj jakoś słabo się czułam i jakby gorączkowo, ale dzisiaj w miarę ok. brzuch mi bardzo twardnieje ale 4 x no-spa forte pomaga. miałam takie straszne ataki duszącego kaszlu przez kilka noc, że bałam się żeby to skurczy nie wywołało.
z niemiłych dolegliwości to jeszcze mi zgaga wróciła! ale to pewnie przez to że od wczoraj mam taki apetyt że szok, wiem co to znaczy napad głodu :-).
troche prasowania mam ale najpierw idę po drugie śniadanko.

Marta mój M też myśli, że i tym razem będzie wszystko ok, nawet jak mu opowiadam, że tu na forum już sporo dziewczyn ma przykazane leżeć. Ja też mu wspominam, że pomoc by się przydała i że jeśli teraz się Staśkowi jakaś infekcja rozwinie to może by teściową ściągnąć. Ja naprawdę się umęczyłam jak młody 2 tygodnie w domu siedział, też zauważyłam częstsze twardnienia. Narazie nie mam przykazania leżeć, ale przecież szyjka może się skrócić w kilka dni, tak jak i pojawić się mogą częste skurcze.
Jak tak dalej będzie to dla własnego i dzidziusia dobra zacznę ściemniać jak to źle ze mną. Jak chcę przenosić do stycznia to muszę się oszczędzać.

Ostatnia edycja:
Bez przesadyzmu hahahaha ! NO chyba ze sie ma cycki wieksze niz glowa !!!!!!!!Prawda jest taka ze piersi nigdy nie beda idealne i jedrne po ciazy ,wiec czym sie stresowac !
Ja tam zwisow nie mialam a druga ciaze zaliczam ,no ale piersi normlanych rozmiarow rozmiar B na C wskoczl i jest elegancko a bez cyckonosza tez smigam i w pierwszej ciazy tez smigalam !

ja niestety przy moim duzym D beez biustobosza po prostu wygladam tragicznie !!! a teraz tez najlepiej sie czuje w wygodnym miekkim biustonoszu bo bez to mi cycki leza na brzuchu /ochyda/ ... a ze nie wracaja po ciazy do stanu pierwotnego ?? z tym jest roznie ... ponoc male czesciej sa jadne i jedrne niz te wieksze ... ale taka juz moja natura i trzeba sie cieszyc z tego co sie ma :) dobrze ze moj maz sie nimi "cieszy" a teraz to juz calkiem bo mowi ze ma spora zabawke :)

kasiek ty bidulo trzymaj sie jakos !! ja to dzis milam glupie sny w nocy ... snilas mi sie ty i aniola ze razem gdzies jechalysmy i sie nam dzieci zgubily ... zostawilysmy je gdzies na parkingu czy cos ... masakra !! i potem twoj maz na motorze nam je znalazl i przywiozl !!
MEA zaprawde powiadam Ci nie pij wiecej alkoholu przed snem :-D

reklama
Do góry