reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jakiej firmy butelki bedziecie zamawiac lub jakie zamowilyscie ,bo mnie zaraz nerw poniesie !:wściekła/y:
http://s3.hit.stat24.com/hitredir/i...w.ceneo.pl/search.aspx?q=Tommee Tippee zestawTOMMEE TIPPEE
http://s3.hit.stat24.com/hitredir/i...Mz.l7/url=www.ceneo.pl/search.aspx?q=dr brownDR BROWN'S
ze niby te slyszalam ze sa najlpesze !ale niewiem juz sama :baffled:

niby dobre tez sa jeszcze
AVENT
LOVI

Glupieje !

witam sie przed poludniowo
noc z lekka zarwana bo po trzeciej w efecie dopiero udało mi sie zasnac:dry: buuu
co do staników to ja bez czuje sie dziwnie jak teraz mam D wydaje mi sie ze bez stanika jeszcze bardziej garbie i cyce siegaja mi do pepka i czytałam zeby zwłaszcza w ciazy gdzie u wiekszosci kobiet przyrost jest dosc szybki nalezy sie praktycznie nie rozstawac ze stanikiem i najlepiej z takim dobrze podtrzymujacym
co butli to ja zakupiłam Dr. Brown's

Ostatnia edycja:
wszystko zalezy czy bedziesz karmila bo jak bedziesz piersia karmic to ci sie tyle nie przyda a jak nie to z pewnoscia 6 butelek bedzie w sam raz ... ja sie na browna zdecydowalam bo tommee maja dziwny ksztaut i w standardowym podgrzewaczu to albo sie nie mieszzcza albo trudno je wydobyc bo sa niskie a browny maja zwyczajny kształt i sa troche wygodniejsze /imho/
No właśnie tu mam dylemat- bo piersią bardzo chciałabym karmić i pewnie będę ale jest też taka sprawa że studiuję zaocznie i nie wiem czy nie będzie potrzeby karmienia raz na jakiś czas butelką- mam nadzieję pokarmem, który mi się uda odciągnąć.

NO ja intensywnie mysle nad
TOMMEE TIPPEE
lub
DR BROWN'S

Slyszalam ze sa najlepsze ,a dobra butelka to polowa sukcesu ( wiem co mowie ,moje dziecko od 3 miesiaca mialo takie kolki ze myslalam ze wlosy zaczne rwac z glowy )

Pierdyklam se zupke chinska - to tak co by od tych butelek odpoczac ahahahhah !

Butelke warto miec jedną awaryjną:tak: co do firmy to teraz cięzki wybór, wszystkie są dobre:tak: ja z Antkiem tylko aventu uzywałam. I były super!

reklama
Do góry