reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A mi czas zapierdziela !!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok:
Zaraz wchodze w 35 tydzien :baffled:

Zostalo nam 43 dni do terminu porodu ,a gin mowi ze moze sie zaczac 2 tyg wczseniej ahahahah w 38 tygodniu ,wiec jak by nie patrzec moze i 29 dni :)

Patryk juz sie znudzil ciaza i pyta kiedy bedzie mogl przytulac Filipka !

Ostatnia edycja:
reklama
A mi czas zapierdziela !!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok:
Zaraz wchodze w 35 tydzien :baffled:

Zostalo nam 43 dni do terminu porodu ,a gin mowi ze moze sie zaczac 2 tyg wczseniej ahahahah w 38 tygodniu ,wiec jak by nie patrzec moze i 29 dni :)

Patryk juz sie znudzil ciaza i pyta kiedy bedzie mogl przytulac Filipka !

Jaki kochany !!!!!!!! ten Twój Patryk ale to słodkie :)

Alleluja!!!! od 8 nadrabialam caly weekend..... teraz sie udalo!!:-)

Jak poczytalam co u elizki to normalnie sie przerazilam:szok::szok:
W stanikach po domu tez nie chadzam to juz wole plamy po siarze!!:sorry2::dry::confused:
Kasiek trzymam kciuki za twojego meza i za dzidzie- a ty zaciskaj nogi i wracaj do domu!!
Właśnie zauwazyla, ze uzyla 10 wykrzyknikow w calej wypowiedzi-mam nadzieje, ze nowa kolezanka mnie nie zbluzga:tak::tak:
Mea a ty odpoczywaj, a pozniej zapodaj linki co se kupilas:-D:-D
Asia normalnie zazdroszcze meza:sorry2::sorry2: Mój w piatek wrocil z delegacji i jedyna rzecza jaka sie zainteresowal to co na obiad-myslalam ze zwariuje- i normalnie z nim nie gadam:sorry2::sorry2:
Chialbym zeby juz byl styczen bo z tymi moimi humorami to nawet ja juz nie daje rady:shocked2::shocked2:

Eliza nie urodzi prędko bo ma długą ładnie trzymającą się szyjkę a to raczej wyklucza poród czyż nie? Poza tym przez nasze kciuki to kolejne tygodnie dostała gratis;))))

reklama
Asia i mój Antoś dzidzi nie moze sie doczekać, mówi, zeprzez pępek braciszek wyjdzie:tak: Jakie mądre dziecko:-D

Madziarena to tzreba powiedziec lekarzowi ze sił juz nie masz a poza tym duzo stresów w pracy;-)

Do góry