joanna82
Mama Patryka i Filipka
ALE BYM ZJADLAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i NIEWIEM CZY SE TEZ NIE STRZELE!kurde zabieram sie zaraz za pieczenie nalesnikow ... tylko mezowi musze kazac po drodze kupic ser !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ALE BYM ZJADLAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i NIEWIEM CZY SE TEZ NIE STRZELE!kurde zabieram sie zaraz za pieczenie nalesnikow ... tylko mezowi musze kazac po drodze kupic ser !!

Ludzie to czasem nie wiedza co mowia chybaogladalam ten wywiad i stwierdzam ze ta mamuska ktora tam byla to jakas nienormalna !! jak mozna walnac tekstem ze jak ona 20 kg przytyla w ciazy to powinna miec cesarke !! normalnie smiech na sali !! to ile sie tyje nie ma praktycznie nic do tego jakie duze dziecko sie urodzi !! mamy chocby wsrod nas przyklady ze jaski maja duze dzieci /wg pomiarow usg/ a przytyly ledwo kilka kilogramow !!!

ja musze sie zabrac za prasowanie ale za cholere mi sie nie chce!! a posciel bedzie ciezko prasowac !!

Fajny filmik, nastraja pozytywnie. Ach nie moge sie doczekac...natknęłam się na fajną wizualizację porodu
38 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 38 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
hehe oby to było takie proste jak na tym filmiku![]()
ja powiedzialam ze mi by w zupelnosci wystarczylo zebym tak rodzila jak mama rodzila mnieo 7 zaczely sie skurcze ... o 7.30 byla w szpitalu a za 10 8 sie urodzilam
a wazylam bagatela 5600 !! ale moja mala moglaby te przewidywane 3100 wazyc
![]()

Nikomu, nie zycze wypchania takiego klocka
Toz to prawie 5 miesieczne dziecko. Mea nie mialas litosci dla mamy;-)To ja Was przebiję bo my za nasza kawalerkę płacimy 1400złto ja płacę ratę w zależności od stopy procentowej od 480 do 530 zł
opłaty osobno![]()
No ale w Olsztynie się taniej nie da, juz szukałam....5600Nikomu, nie zycze wypchania takiego klocka
Toz to prawie 5 miesieczne dziecko. Mea nie mialas litosci dla mamy;-)
To ja Was przebiję bo my za nasza kawalerkę płacimy 1400złNo ale w Olsztynie się taniej nie da, juz szukałam....