Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Heh świńską grypę to ma moja siostra-taka świnia się z niej zrobiłaA może ja mam świńską grypę![]()
:-(NO przeciez po to jest to forum aby wlasnie kazda "wyjezdzala " ze swoim punktem widzenia !Litosci dziewczyno ,matki bardziej doswiadczone probowaly ci cos doradzic i wydaje mi sie ze maja wieksze pojecie od ciebie bo juz przez to przeszyly.I nie pisaly aby zrobic ci na zlosc ,a ty sie unosisz ! Nie chcesz nie czytaj rad ,zrobisz jak uwazasz - ja zycze powodzenia ! Sama zrobilam ten blad i maly spal z nami ! Najwieksza bliskosc dasz dziecku jak dasz piers lub butle ! A nie biorac do wyra jak i tak ono spi !dzieki, chociaż jedna odpowiedziała mi na to co chciałam, bo reszta wyjeżdża ze swoim punktem widzenia - a nie o to pytałam. Każdy robi jak chce, ja chce tak i sama zobacze czy będzie dobrze.
A może ja mam świńską grypę![]()

Wiecie w jakim terminie przeważnie przeprowadza się cesarki?
Wiecie w jakim terminie przeważnie przeprowadza się cesarki?
umówioną cesarke zazwyczaj robi sie w 38 tyg, no ale to wszystko od gina zalezy.NO przeciez po to jest to forum aby wlasnie kazda "wyjezdzala " ze swoim punktem widzenia !Litosci dziewczyno ,matki bardziej doswiadczone probowaly ci cos doradzic i wydaje mi sie ze maja wieksze pojecie od ciebie bo juz przez to przeszyly.I nie pisaly aby zrobic ci na zlosc ,a ty sie unosisz ! Nie chcesz nie czytaj rad ,zrobisz jak uwazasz - ja zycze powodzenia ! Sama zrobilam ten blad i maly spal z nami ! Najwieksza bliskosc dasz dziecku jak dasz piers lub butle ! A nie biorac do wyra jak i tak ono spi !
NO ale nikt ci tego nie broni !Chcialy ci tylko pomoc !

a jak i tego sie trzymamy !!!!!!!!!!!!!!! a jak wrocisz pochwalisz sie nam !Ja Kochana:-) Mam na 14 usg 3D. Oczywiście się potwierdzi, że dziewczynka poraz 5ty, Maleńka się cudnie da obejrzeć, będą przepiękne fotki i fajny filmik!:-) A jak!