Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to czy bedziesz miala pokarm nie zal od cesarki !! sa kobietki ktore maja po prostu nawal na samym poczatku i sa takie ktore musza o niego powalczycwiec to bardziej zalezy od ciebie
![]()

Trzymam kciuki aby było tylko dobrzeA czemu taka data 19.11?
asko skoro by to mialo byc na 3 tyg przed to w sumie i tak niezlefifi donoszony
ja sie dodzwonilam do ginka i bedzie od 14wiec jade na szybka herbatke do przyjaciolki kolo poludnia a potem do poczekalnie odsiedziec swoje
![]()
mam nadzieje do zobaczonka w markusija robie makijaz ... wskakuje w buty i kurtke i jade![]()
NO wlasnie ja tez dzisiaj leze nie ma co ! Chociaz zas jakos dziwie czuje sie !
Plecy mnie nie bola ( to znaczy bola ale nie zeby ciagle),wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze! Tylko ze to twardnienie jak mnie chwycilo to trwalo dobrych kilka minut ! a puszczalo na moze 2 minutki ! I zas akcja ! od 16-20 w kolko to samo choc w roznych odstepach czasowych ,puszczalo jak bralam cieply prysznic !Wczoraj sie wymoczylam za wszystkie czasy
![]()
ale najlepszym lekarstwem jak dla mnie jest lezenie chcialabym dotrwac do czwartkowej wizyty wiec wykorzystuje kazda wolna chwile i małej mi szkoda bo jak brzuch taki twardy to bidulinka nie moze sie wyciagnac porzdanie mam nadzieje do zobaczonka w markusi![]()