Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no na 99% tak..NO ale gin potwierdził Nikolę??
ufff ale wiesz troche mnie to zaniepokoiło..anko jak cie to pocieszy to ja tez to żelazko łykama ja mialam troche wyzsza hemoglobine bo 11,8 !! ale ponoc dziecko teraz bedzie zbierac zelazo dla siebie wiec sie mu przyda
![]()
no to sie cieszeTez mam Tardyferon i mi ladnie sie podnioslo zelazo:-)mimo tego gin kazal zazywac dalej.
I najlepiej zazywac go na minimum 1 godz przed posilkiem lub dwie godziny po.
No i po lamce czerwonego witrawnego wina podobniez pieknie sie zelazo wchlania;-)

MEA a Różalski jest już w Rydach?
ja kompletnie zapomniałam zapytać o szpital..a kolejna wizyta za 3 tygodnie..
mysle ze se tam moze przedzwonie i po prostu powiem ze jestem pacjentka Plewki i czy moge pozwiedzac oddzial![]()
U mnie juz ciasto siedzi w piekarnikuteraz zabieram sie za golabki;-)i powiem wam ze maz mnie wyreczyl:-)pojechal z tesciowa na cmentarz bo powiedzial ze ja w zadnym wypadku nie pojade pastowac pomnika
![]()

ooooo zaden problem wpadne Cie odwiedzićjuz 2 tygodnie jest w rydach i ja sie go pytalam o to ogladanie oddzialupowiedzial ze nie ma sensu zebym jechala teraz bo i tak mnie na ginekologie wezmie to sobie w miedzyczasie jak bedzie luz na porodowce moge tam isc i o wszystko wypytac
![]()
moze przyjedziesz do mnie jak bede w szpitalu to bedzie pretekstpojdziemy ogladac razem
![]()
ooooo zaden problem wpadne Cie odwiedzić
jak sie mu w Rydach podoba?![]()
no to chyba nie jest tak źlestwierdzil ze jest lepiej niz oczekiwal !! ale troche potrwa jak sie nauczy nowych ludzi bo nie wiele poloznych zostalo z czasow jak byl tam wczesniej ... ale dyzury ma podobnie jak mial w raciborzu wiec jest ok ...