Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jak szok był???![]()
PS ładne imię;-)

No widzisz jednak mamy tą intuicjęmoże trochę, ale ja od początku przeczuwałam, że to chłopczyk![]()
tylko, że twój synek spłatał
tylko trochę żal, że nie dziewczynka, bo już się oswoiłam z tą myślą. ale jeszcze wszystko przede mną
ważne, żeby było silne i zdrowe, i nie spieszyło się tak na ten świat, bo powiem Wam, że miałam czarne scenariusze przed oczami jak mnie złapały skurcze co 5 min...Potem Was nadrobię, teraz wieści z 3D
Martynka dalej jest Martynką, 5y raz potwierdzona płeć, zresztą na 3D to tak wyraźnie widać, że ślepy by zauważył;D Maleńka waży 1971gŁadnie przybrała, 12.10 ważyła 1600
Fotek ma masę oraz płytkę. Na płytce fot 35, wydrukowanych trochę mniej bo wiadomo;D Szkoda papieru;D Powiedział doktorek, że jeszcze żadna dziecinka tylu zdjęć u niego nie miała robionych;D
Co jeszcze.. Mała główkowo dalejLiczę, że tak zostanie
Wody płodowe prawidłowe, tzn ilość. Wszystkie przepływy krwi w normie, czyli pępowinkowe itd. Calutka jest zdrowa, nie ma się czego uczepić
Podobno podobna do mnie;D Na usg spała, ale przez sen się uśmiechała, ziewała, robiła rozkoszne minki;D Tuliła się do pępowinki wpierw a potem jak usłyszała głos mojej mamy (niestety Mój nie mógł z nami jechać) by usteczka pokazała to od razu pokazała hehehe
Oj zadowolona ogólnie jestem
Mała ma niezłe pucołki na twarzy
Ale ogólnie pulchna nie jest jak patrzę na jej fotki nóżek. Stadium łożyska 2/3
Jak wokół siebie oporządzę to wrzucę fotki do Albumu
![]()
Ja wpadłam by życzyć wszystkim dobranoc. Jutro się okaże. Lekarz na obchodzie zaobserwował że jak naciska mi na nogi to została dołki i skóra od razu się nie cofa. Także coś się dzieje a co to jutro będzie wiadomo.
Wiesz, myślę, że nawet mogłabyś z Tą zaproszoną rodziną pogadać, bliżej świąt, przeprosić i powiedzieć jaka jest sytuacja. Myślę, że wiele osób to zrozumie. Może być też taka sytuacja, że jeszcze będziesz w dwupaku i sama będziesz mieć ochotę się z nimi spotkać.
Tak a propos dziewczyny, Wy sobie nawet nie zdajecie sprawy ile będziecie wtedy odbierać telefonów, dzień w dzień kilkanaście osób będzie dzwonić z pytaniem czy już urodziłyście, a nie daj boże nie odbierzecie- od razu będzie telefon do mamy, taty czy też męża- istny kabaret, urastający do komedii w momencie przenoszenia ciąży![]()