joanna82
Mama Patryka i Filipka
NO ja na 33 tydzien ciazy to coreczka bardzo duzo wazy !!!!!!!!Oj oj.. trzeba wierzyć, że będzie dobrze. W szpitalu jest przynajmniej pod odpowiednią opieką. A córcia noo dużo waży:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
NO ja na 33 tydzien ciazy to coreczka bardzo duzo wazy !!!!!!!!Oj oj.. trzeba wierzyć, że będzie dobrze. W szpitalu jest przynajmniej pod odpowiednią opieką. A córcia noo dużo waży:-)
nic dziwnegoOf kors ze jak betow nie rozwiniesz i nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziec !!!!!!! Ja mam to samo ! no ale ja juz jedna akcje z niespodzinka przeslam i chyba mam uraz ahhahahahahahah

Mój mówi, że musi namacać się brzuszka bo za jakiś miesiąc to już go nie będzie;-)A moj gada " wytrzymaj jeszcze 2 tygodnie i wylaz ,dawaj do nas ,bede cie ciomkal ile wlezie !"![]()
teraz ide troche sie polozyc bo plery mnie bola niesamowicie:-(pieluszki zmienia się na początku po karmieniu i najlepiej po odbiciutak co 2-3 godziny
Potem to już kupkę czuć jak nic;-)
nie miala zadnych bolesci ani zaparc
tak po prostu miala.Ja ich używałam w poprzedniej ciąży 10-lat temu, i nic złego nie mogę o nich powiedzieć, dla mnie były bardziej naturalne, mniej ceratowe niż pampesy- tylko to już było dawno. Ni mniej teraz też zakupiłam Haggisy. Mały nie miał nigdy żadnego podrażnienie ani zaczerwienienia i używałam do tego Alantanu Plus maści z apteki.

A macie/miałyście stracha przed pierwszą kąpielą??

chyba wystawię spodnie ciążowe i różowy kombinezon z disneya na allegro![]()
przysla cos poczta?A propos traktowania ciężarnych . . .
W piątek wchodzę na pocztę a tam stoi 7 facetów, dwóch przede mną (ok 40stki) nieśmiało proponuje żebym poszła bez kolejki, ale pozostałych pięciu (młode chłopaki) nie reaguje więc odpuszczam. A że kolejka posuwa się wolno to siadam na krzesełku żeby nie stać, dalej zero reakcji. W rezultacie jak już siedziałam to nawet tych dwóch mnie nie przepuściło.
A w sobotę czytam ten artykuł z onetu i komentuję głośno przy teściowej, opowiadam ile tu dziewczyn na forum ma zagrożone ciąże i stać w kolejkach nie powinny, a ona na to, że jak jest zagrożona ciąża to się nie powinno z domu wychodzić na zakupy tylko plackiem leżeć. To podaję przykład dagmar gdzie dwójka dzieci w domu, rodzice i teściowie nie pomagają i jak ona ma leżeć. Ale dla mojej teściowej to jak ciąża zagrożona to choćby skały srały leżenie i szlus.
Nie taka zła ta moja teściówka, więc jak ona ma taki pogląd to ja uważam, że my już społeczeństwa nie zmienimy.

Dziewczyny spadam, wpadnę na chwilę do pracy, odbiorę wyniki a potem Miśka ze szkoły i idę do lekarza, okaże się ile Hanka waży i czy tardyferon 3x dziennie coś pomógł.
Powiem Wam, że strasznie ale to strasznie się denerwuję, trzymajcie kciuki za mnie KochanePłakać ze strachu mi się chce
Do wczoraj bałam się, że Hani wyrosły jajeczka - teraz mi to rybka - i nie wiem czemu taka niespokojna jestem. Obym nic nie wykrakała.
ja po jednej tabletce na dzien mialam ladny skok
ty to masz delbete w porownaniu ze mna

Oj taka co do wagi coreczki tuni ,duza dziewczynka !!!!!! w 33 tygodniu 2400 to jest juz co dzwigac![]()
Moja w 34tc ma 1971:-)Za to bedzie mial dzidzieMój mówi, że musi namacać się brzuszka bo za jakiś miesiąc to już go nie będzie;-)