Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wlasnie ogladam !!!!Na tvn jest o wyborze wózka:-):-)

Mea miałaś rację. Zostawiają mnie jeszcze 1 dzień. Ordynator stwierdził wczoraj że wyjde jak będzie ok a dziś go nie ma i inny down mówi że białka mam za mało i jeszcze muszą mi usg zrobić akurat tylko z usg się cieszę. Ten lekarz stwierdził że dzieci mi w domu nie płaczą i krzywda żadna się nie stanie jak zostanę dzień dłużej i mam się uzbroić w cierpliwość. Ehh jestem zła i zawiedziona.

Ja o rok za dużo kochana...:-zawstydzona/y:
ja już nie zamierzam sięgać po to świństwo.zapytam o wagę ale usłysze pewnie to samo co dziewczyna która była wcześniej ze mną na sali. Przy pierwszym porodzie maluch ważył 3600 i bardzo się męczyła i 16godz rodziła i chciała wiedzieć jaka teraz jest waga dziecka to jej powiedzieli że to wcale niepotrzebne. W ogóle jak robią jakieś badanie to nikt nic nie mówi a później jeden twierdzi że jest ok a drugi że jednak nie. A teraz cały czas położne do mnie zaglądają i pytają czy mam skurcze. Już sama nie wiem czy coś się dzieje.Kurde mac wlansie doczytalam ! ehhhh ! no ale coz jeden dzien to nie wiecznosc ,dasz rade a bedziesz miala szanse zobaczyc maluszkai sie dowiedziec jaka waga itp ...pytaj o wsio !!!!!!!!!!!!!!
Wlasnie ogladam !!!!![]()
zapytam o wagę ale usłysze pewnie to samo co dziewczyna która była wcześniej ze mną na sali. Przy pierwszym porodzie maluch ważył 3600 i bardzo się męczyła i 16godz rodziła i chciała wiedzieć jaka teraz jest waga dziecka to jej powiedzieli że to wcale niepotrzebne. W ogóle jak robią jakieś badanie to nikt nic nie mówi a później jeden twierdzi że jest ok a drugi że jednak nie. A teraz cały czas położne do mnie zaglądają i pytają czy mam skurcze. Już sama nie wiem czy coś się dzieje.
matko zlota jak slucham tego co mowia to ja nie wiem co kupic !!! wszystkie wozki sa rakotworcze !!!! w czym ja w takim razie mam wozic dziecko ?????????????