Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Marta, Twój Antoś jest przecudownyciekawe co mu odpowiedziałaś?
o ja też :-)dziś Ulica Sezamkowa ma swoje 40-leciejak byłam mała to strasznie lubiłam to oglądać
![]()
czesc laseczki.......... ja chyba dzis umre........... jak mnie w nocy skurze zlapaly tak trzymaly mnie cala noc z malymi przerwami,,, teraz moze skurczy nie mam ale BOLI MNIE CALY BRZUCH~~~~~~~~~~~jakby wnetrznosci mi cos wyzeralo.... strasznie sie czuje!!!! bo boli i to bardzo...... poczekam do jutra i lece do lekarza,,, ale czuje sie tragicznie!!!!! co sie dzieje? przeciez rodzic chyba jeszcze nie zaczne.......![]()
Wczoraj czytałam mu Czerwonego Kapturka na dobranoc. No i później dałomu to do myślenia i zapytał czy ja dzidzie zjadłam;-):-)

Dziewczynki umieram :-(
Zatrułam się czymś biegunka, rzyganko i te sprawy żołądek mnie tak strasznie boli

no tak tak, wiem, tylko ciekawe co mu odpowiedziałaś na to?![]()
ze dzidzia rosnie w moim brzuszku i jak rośnie to i brzuszek sie powieksza. On ostatnio coś z tego zrozumiał bo koleżanka urodziła, patrzył na dzidzie i na nią i sobie wszystko układał w główce;-)Laski wy rozrabiacie zwykły spirytus na taki do pępka?? Chciałam kupić gotowy ale pani w aptece powiedziała, że to samemu trzeba zrobic