Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Laski wy rozrabiacie zwykły spirytus na taki do pępka?? Chciałam kupić gotowy ale pani w aptece powiedziała, że to samemu trzeba zrobic
Że nie zjadłamze dzidzia rosnie w moim brzuszku i jak rośnie to i brzuszek sie powieksza. On ostatnio coś z tego zrozumiał bo koleżanka urodziła, patrzył na dzidzie i na nią i sobie wszystko układał w główce;-)
A ja mu mówie ze niedługo pan doktor wyciagnie przez pępek naszego dzidziusia :-)On doczekac sie nie może i pyta kiedy. Ciekawa jestem czy taki szcześliwy bedzie jak juz braciszek na świecie sie pojawi;-)
Laski wy rozrabiacie zwykły spirytus na taki do pępka?? Chciałam kupić gotowy ale pani w aptece powiedziała, że to samemu trzeba zrobic

Nom bo kurcze jak sie ma juz dziecko to pozniej drugie moze byc zazdrosne.... nie?
kurcze... juz sama nie wiem czy mam siedziec czy lezec,,,,,,,,,,,,,,,,,i tak zle i tak niedobrze.........

Boje sie tego, bo i sama z dziecmi bede, mąz ma teraz wyjazdową pracę:-( nie wyobrażam sobie tego jak ale bede musiała sobie poradzić.No i Antka szykuje na pomocnika, zeby potzrebny sie czuł, zeby go nie odtrącać.... Cięzko bedzie:-(