A
AnOoLa88
Gość
jaki tam ból poroduAle ominie nas ból porodu
babo trochę męki nikomu nie zaszkodziło..

nie będziesz cierpiec przy porodzie pocierpisz po nim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jaki tam ból poroduAle ominie nas ból porodu

Piekna waga nie ma co !!!!!!! Jeszcze tylko kilka gram i starczyA teraz najważniejsze:-) jestem już po usg. Z julka wszystko w jak najlepszym porządku odpowiada już 36 tyg ale prawidłowo jesteśmy w 35tyg i 2 dniu i waga małej wynosi 2800g:-) mam nadzieję że przez te 4 tyg nie urośnie za wiele bo jeszcze takiego makuszka mogę urodzić:-)
Mój znowu ma czkawkę, ale coś to pulsowanie jest bardziej z boku pępka niż na dole czyżby się przekręcił? o nie! Na jakiej wysokości pod pępkiem może być dno macicy?
..
nie będziesz cierpiec przy porodzie pocierpisz po nim![]()

swoją drogą - świetna kobietka i zamierzamy utrzymywać ze sobą kontakt.
Ja tam sie cesarki wogole nie bole ,bardziej cewnikowania niz ciecia ! przezylam mimo ze panikara jestem jakich malo ,wogole znioslam to super i prawie nic mnie nie bolalo !! Malo tego zwialam do synka prawie mdlejac jak mialam jeszcze lezec i pol szpitala mnie szukalo :-)co do cesarki to coraz mniej się jej boję - przecież tyle kobiet ją miało więc jest do przeżycia ;-) przynajmniej nas krocze nie będzie bolałowszędzie trzeba się dopatrywać dobrych stron.
grunt to nie isc rodzic z nastawieniem że wszystko będzie złe.. pozytywne myslenie naprawde pomaga
a dla tych szłapuśków i rączusiów mozna znieść każdy ból![]()

wiec jak wazy teraz 2800 to do 3 jej brakuje doslownie kilka dniładnie Niunia waży, ale niech podrośnie do tych 3 kg minimum![]()

jaki tam ból porodu
babo trochę męki nikomu nie zaszkodziło..
nie będziesz cierpiec przy porodzie pocierpisz po nim![]()