joanna82
Mama Patryka i Filipka
Eliza i Tunia chyba tez !!!!!ma ktos jakies info od wojtysiowej ?? bo teraz to tylko ona lezy pod kroplowa co ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eliza i Tunia chyba tez !!!!!ma ktos jakies info od wojtysiowej ?? bo teraz to tylko ona lezy pod kroplowa co ??
spoko telefony juz spisalam ale do poniedzialku jeszcze sie odezwe
MI TEZFilipek bardzo mi się podoba:-)
Mama mija ! Jeszcze troszke i dzidziulki beda z tobaMaja mi porobic jeszcze badania no i tak juz do poroduMam nadzieje ze uda sie przetrzymac z tydzien do 37 ale od poniedzialku juz odstawiam feneterol tak wiec daje sobie max tydzien
wlasnie co maja powiedziec nasze dzieci biedniutkie, wyjda na takie zimno, ukluja je w piete i nie tylko a do tego nie beda jeszcze widziec zbyt duzo biedaki...OJ!!! Mnie nikt nie intubował bo zewnatrzoponowe znieczulenei miałam, zjadłam kolacje a rano miałam cc...
I wcale w pierwszej dobie po nie była tylko kroplówka bo i jeśc dali!!!!
Laski przestańcie takie rzeczy ogladać bo ześwirujecie!!!!
hmm jak ostatnio mi pisala to mowila ze nie chciala zostac w szpitalu i ze elzy w domu na maxymalnych dawkach...ma ktos jakies info od wojtysiowej ?? bo teraz to tylko ona lezy pod kroplowa co ??
ja 18 listopad;-)to ustalmy jeszcze ktora jest z kiedy ... ja z 6 marca![]()
cieszylabym sie jakby tak bylo bo ja zawsze umieralam 3 dni...U mnie pojawiła sie @@@ po8 miesiącach, zawsze była okropnieboląca ale te pierwsze okresy po porodzie nie bolały. Po jakimś czasie wszystko do normy wróciło:-(
a co do teorii ze jak kobieta ma bolace miesiączki to bóle mniejsze- to jest tak, ze bóle skórczowe można porównac do tych mocno bolesnych okresów. i takie kobiety po prostu znaja ten ból.
Ojj musiałabym się pouczyć, a więc zasiadam przed kominek, w jednej ręce zeszyt, w drugiej korniszony i dawaj;D

Oo to ja w takim razie cieszę się, że angola nie mam na studiach bo nie lubię tego języka:-)Jak ja się cieszę, że mam teraz lżej na studiach
praktycznie tylko angielski na bieżąco trzeba zakuwać...ehh jutro mam![]()
Oo to ja w takim razie cieszę się, że angola nie mam na studiach bo nie lubię tego języka:-)