kasiekkrk
Fanka BB :)
mamy tego samego dnia imieniny;-)ja tez bym juz chciala ale lepiej dla niego zeby jeszcze poczekal na tulenie mamy;-)ja podejrzewam, że 25 listopada, w moje imieniny będę już tulić Danielka ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mamy tego samego dnia imieniny;-)ja tez bym juz chciala ale lepiej dla niego zeby jeszcze poczekal na tulenie mamy;-)ja podejrzewam, że 25 listopada, w moje imieniny będę już tulić Danielka ;-)
No to zobaczymy, która z nas będzie kończyła rozpakowywanie grudniówek)))
Moja dżinka nie wierzy w to , że szyjka mi wytrzyma do stycznia, ale co tam, nie takie rzeczy się działy na świecie![]()
u mnie jest odwrotniebardziej gin wierzy niz ja!! ale on zwykle dobrze typowal kiedy sie kobitki rozpakuja
po warunkiem ze sie nie myje okna w 8 mies ciazy- moja siostra terminu nie doczekala ale za to miala w jedno popoludnie umyte wszystkie okna /sztuk 5/ i powieszone 4 firanki ... i jaka dumna z tego byla !!
heheheh, niezła Twoja siostraMyć okna w 8 miesiącu, jestem pełna podziwu!
))
Ja w 7 gipsowałam i malowałam pokój,a także pastowałam parkiety na kolanach, no i teraz za karę wyro mam permanentne![]()
no ale to na tydzien przed wielkanoca bylo!!!
No tylko nie bierz przykładu i tydzień przed Bożym Narodzeniem nie myj!![]()
Ja też trochę malowałam, ale myślę, że skutków negatywnych to u mnie nie będzie miało. Ciekawa jestem jak ta moja szyjka, ginek od 3D nie badał mnie dowcipnie a na moje pytanie czy widać szyjkę na usg powiedział, że nie widać, że jedynie przez badanie ginekologiczne może mi powiedzieć jaka jest.heheheh, niezła Twoja siostraMyć okna w 8 miesiącu, jestem pełna podziwu!
))
Ja w 7 gipsowałam i malowałam pokój,a także pastowałam parkiety na kolanach, no i teraz za karę wyro mam permanentne![]()