Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm ciekawe to
Ja termometr mam do ucha, kupiony w aptece, jakies 130 zł super sie sprawdza... a mówiący to neizły bajer jest, szczególnie jak sie w nocy temp dziecku mierzy![]()
No ja czasem mam tak, że jak siedzę to mam skurcza B. i potem jak się dźwigam z kanapy to jak paralityk i jak pingwin idę gdzieś. Czasem podczas chodzenia na mieście też mnie chwytają, czasem jak idę po schodach. Czasem przy jakiś czynnościach.I mnie też, podaczas siedzenia, leżenia i chodzenia i to naprawdę coraz częściej.
No ja czasem mam tak, że jak siedzę to mam skurcza B. i potem jak się dźwigam z kanapy to jak paralityk i jak pingwin idę gdzieś. Czasem podczas chodzenia na mieście też mnie chwytają, czasem jak idę po schodach. Czasem przy jakiś czynnościach.

Z ubieraniem butów to mam już niezłe problemy:-) I z zakładaniem skarpet:-)He he to tak jak mnie, nie znasz dnia ani godziny i przy wiązaniu butów![]()
Zgaga koszmarek? zgaga to koszmar na maxa!!!mnie natomiast dopada zgaga wieczorami i jest koszmarek !!!

Z ubieraniem butów to mam już niezłe problemy:-) I z zakładaniem skarpet:-)