Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale szok z tym 4 -tyg dzieckiem, ile zależy od przypadku i mądrego opanowanego człowieka, aż łza się w oku ze wzruszenia zakręciła :-):-)
Dziewczyny mi zostało tylko 30 dniCzyli dokładnie miesiąc- a mój bociek cały czas w 8 miesiącu, dziwne.
Oczywiście torba nie spakowana,, kartę ciążową mam przez całą ciąże w torebce i nic więcej, ciuszki nie poprane- miałam to robić dzisiaj, ale muszę najpierw wyprać nasze ciuchy, bo niedługo moja rodzinka chodząca po świecie nie będzie miała w czym chodzić, a poza tym jutro przychodzi pani, która mi to poprasuje, jeśli nie przygotuje prania to będę musiała sama to prasować.
kilka stron wczesniej pisalam Ci sprostowanie:-) "badanie na wodę"... chodzi o to uczulenie na zel od ktg... nie stosowali żelu tylko namaczali wodą brzuch i to urzadzenie. chodze i drapie sie jak kretyn... takie wielkie bąble od tego po wyłaziły a niestety przez sen nie panuje nad tym i do krwi porozdrapywalam...
ja myslalam ze o cos z opuchlizna chodzilo !!
nie nie tego to sie chyba nie da zbadac w jakis inny sposob....
troszke moze zle sie wyrazilam..przepraszam ze cie tak zaklopotalam... bo widze ze bardzo cie zainteresowalo to:-)
Witajcie kochane
Piszę juz do was z domu:-):-):-):-):-):-)
Nareszcie mnie wypuścili jeszcze muszę tam się tylko pojawic po wypis, książeczkę i kartę ciąży
Bardzo się cieszę że jestem juz tu z wami![]()
hehe obstawiam ze na wypisie ci napisza ze do piatku lezalas ... albo nawet do poniedzialku
a tak btw - czy wy nosicie caly czas przy sobie karte ciazy ??? bo slyszalam taki tekst ze od 7 miesiaca powinno sie nmiec KC caly czas przy sobie ...
juz nie szukaj ... skasowano![]()
A ja dzisiaj byłam na usg i dowiedziałam się,że moja Malutka waży 2915 gramów, ma ślicznie rozwinięte płucka i serduszko no i jest gotowa na wyjście więc możemy się szykować:-)
ale jestem szczęśliwa![]()
rozmiar 1 można kupić mniejszą paczkę;-)
4- tyg dziecko przestało oddychać, mama zadzwoniła na 112 i dodzwoniła sie na policję, policjant wysłał pogotowie i przez telefon poinstruował matkę jak ma reanimować dziecko, do czasu przyjazdu pogotowia dziecko zaczęło oddychać i odzyskało przytomność.- to tak w skrócie.A co chodzi??? bo chyba tego nie doczytałam i nie jestem w temacie.. mozna jakis mini skrót prosic???
4- tyg dziecko przestało oddychać, mama zadzwoniła na 112 i dodzwoniła sie na policję, policjant wysłał pogotowie i przez telefon poinstruował matkę jak ma reanimować dziecko, do czasu przyjazdu pogotowia dziecko zaczęło oddychać i odzyskało przytomność.- to tak w skrócie.