G
Georgina
Gość
Mi ostatnio jakoś mało wchodzi. Nawet sałatki dotąd lubiane przestają smakować. Wybredna jestem ostatnio
Najchętniej nic bym nie jadła.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lecę robić kolację a potem się opluskać) No i zamierzam wieczorkiem luknąć Sezon na Misia. Już to widziałam z Moim J., ale nie zaszkodzi obejrzeć drugi raz
![]()
Hej dziewczynki. Wpadam do was na chwilke nawet nie marzę by nadrobic bo podobno tesknicie;-)
Eh u mnie nie ciekawie, jadę na maxymalnych dawkach lekow i nie dosc ze zle sie po nich czuje i organizm szwankowac zaczyna to jeszcze powoli przestaja byc skuteczne - wieczorne skurcze sa na porzadku dziennym i caly czas z mezem zyjemy w pogotowiu porodowym:-(
Mialam na nich w domu wytrzymac do 18 listopada i potem w miare bezpiecznie moglabym zaczac rodzic , ale rozmawiałam z lekarzem i w ten poniedziałek idę do szpitala z nadzieja ze jeszcze tam troche wytrzymam albo bedzie decyzja o odstawieniu lekow i porodzie.
Strasznie się tego wszystkiego boję bo mała infekcje cytomegalia przechodziła i jest słabsza od calkiem zdrowych dzieci i powiklania moga byc zwlaszcza jesli bedzie wczesniakiem. Co dzień się modlę zeby jeszcze kolejny dzień móc wytrzymac ale nie wiem jak bedzie:--(trzymajcie za nas mocno kciuki, mam nadzieje ze wszysko bedzie dobrze. Pocieszam się tylko tym że Jutki dziewczynki zdrowe i ladnie rosną.
całuje was wszystkie bardzo mocno i oszczedzajcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny
A ja Martynkę i kochany zwierzyniec, Mój jest w pracy;-)ja tez zaraz robie kolacyjke - mamusia zapodala pierogi ruskiea potem tez sezon na misia ale ja do towarzystwa bede miala tylko Agatke i Matylde ... albo az Agatke i Matylde
![]()
Bo te skurcze nie muszą boleć. Mnie boleć zaczęły dopiero ostatnio i to tak troszkę. Może nie zwracasz na to uwagi? No sama nie wiem, dla mnie dziwne, że nie masz takich skurczy:-)
jak już mi twardnieje-to tylko prawa strona ale to mały się wypycha i dlatego. będę polować, może jakiś wynajdę ten skurcz hmmmTo wypychanie to własnie te skurcze ! one nie sa bolesne ...gdyby były to znaczy,ze porod sie moze zblizac !Hm.... Ja nie mam. I nie miała nic takiego, czasami mnie załaskocze jak się maluch wypycha ale nic mnie nie boli![]()

kurde, ja jakoś nie zauważyłam żeby mi cały brzuch twardniał, osytatnio leżałam trochę w domu to bym zauważyłajak już mi twardnieje-to tylko prawa strona ale to mały się wypycha i dlatego. będę polować, może jakiś wynajdę ten skurcz hmmm