dagmar
Fanka BB :)
Spoko, jak się coś stanie to zadzwonię do twojego synaNO ja wlasnie tez jako taka dzialam ,co prawda krzycze w trakcie czesto ,ale robie co trzeba ,a pozniej po wszystkim trzese sie i rycze !!!!!!
Tak byla nie raz z Patrykiem ,jak sie zaksztusilo mi dziecko , jak wsadzil se do nosa kule plastikowa i zaczol sie prawie dusic ,ja rozwalil brode ( dzieki Bogu obeszlo sie bez szycia ) No i kilka razy ojca ratowalam jak dostawal ataku padaczki ! ( boze dziekuje ci ze nie musze patrzec na to w ciazy - jakos nie dostal ani razu ) Ale jedno jest pewne _ ZAPOMINAM NUMER TELEFONU NA POGOTOWIE STRAZ CZY POLICJE - no boj zabij nie wiem w tym momencie nic ,trzymam sluchawke i niewiem gdzie mam dzwonic ! Wtedy moje dziecko wkracza do akcji ! I mi dyktuje numery ( uczyli sie w pierwszej klasie )![]()

No ja właśnie nic nie mówię, nie krzyczę i nie myślę chyba, zupełnie dziwnie. potem się zastanawiam czy do szpitala dojechałam i jakim cudem o 1 w nocy miałam ubraną 2kę dzieci w 5 minut. Ale po to mnie nie ma poprostu