mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dobra biore sie dalej za sprzatanie .. polezalam chwile, kregoslup odpoczal ... tylko nogi znowu mam jak banie !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biore laptopa do kuchni ahahhahaNiewiem ile zrobie ale przynajmniej cos zaczne robic
![]()
Ojoj to sie narobilas ja wczoraj zaledwie umylam lazienke poscieralam kurze i zrobilam obiadek a juz sily nie mialam teraz sobie troszke odpocznij i zjedz cos dobregoja już:
- odkurzyłam piętro i na dole
- powciągałam odkurzaczem pająki) pierony jeszcze skądś przyłażą..
- umyłam podłogi na piętrze, schody, na dole, w piwnicy i schody na dworze..
- wyszorowałam łazienkę /wanne, kibelek, umywalki.
- zjadłam corn flejksy z mlekiemteraz kawka
- lece zbierać szumowiny... robie rosołek, ale chyba go przekształcę w pomidorówkę z ryżykiem))
W planach jeszcze pranie, peklowanie schabiku, zrobienie pizzy, może jakieś ciasto hmm. Lece dalej do robotki papa :]
ja już:
- odkurzyłam piętro i na dole
- powciągałam odkurzaczem pająki) pierony jeszcze skądś przyłażą..
- umyłam podłogi na piętrze, schody, na dole, w piwnicy i schody na dworze..
- wyszorowałam łazienkę /wanne, kibelek, umywalki.
- zjadłam corn flejksy z mlekiemteraz kawka
- lece zbierać szumowiny... robie rosołek, ale chyba go przekształcę w pomidorówkę z ryżykiem))
W planach jeszcze pranie, peklowanie schabiku, zrobienie pizzy, może jakieś ciasto hmm. Lece dalej do robotki papa :]