reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja pierdziele ja to jeszcze dzisiaj nie mam nic zrobionego a nie powiem zeby mi sie chcialo cokolwiek robic !!!!!!
Popralam cala zakupiona wyprawke w ostatnich dniach ! Trzeba poprasowac gora sie nazbierala ! Ugotowac obiad ,mialam ambitny plan na nalesniki ale juz mi sie ich nie chce robic a ze malemu nic nie mowilam to sie zastanawiam czy mam sily do smazenia ahahahahha !kurze w pokoju i u malego ! pomyc w lazience i ogarnac kuchnie !!
Zjadlabym jakas saltke i mascarponne musze wykorzystac bo zaraz sie termin skonczy waznosci !:szok:

a nic mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam wizyte w poniedzialek ,KTG i badanie ginekologiczne niewiem czy mi zorbi teraz usg czy na nastepnej wizycie ! ale juz mi to zwisa wczoraj se malego poogladalam ahahah :)

biore laptopa do kuchni ahahhaha :) Niewiem ile zrobie ale przynajmniej cos zaczne robic :)

ja mialam plana na piecenie placko ziemniaczanych ale odkladam na przyszly tydzien bo DZIS MI SIE NIE CHCE i mam mielone od wczoraj ;/
kurze poscieralam ... teraz mpowycieram laptopa i biurko i wlasciwie pokoj skonczony :) - sypialnia jak zaba wstanie ... no i popoludniu musze pojechac w miasto w poszukiwaniu piersi z kuraka !! i chyba reszty skladnikow salatki :)

ja już:
- odkurzyłam piętro i na dole
- powciągałam odkurzaczem pająki :)) pierony jeszcze skądś przyłażą..
- umyłam podłogi na piętrze, schody, na dole, w piwnicy i schody na dworze..
- wyszorowałam łazienkę /wanne, kibelek, umywalki.
- zjadłam corn flejksy z mlekiem :D teraz kawka
- lece zbierać szumowiny... robie rosołek, ale chyba go przekształcę w pomidorówkę z ryżykiem :)))
W planach jeszcze pranie, peklowanie schabiku, zrobienie pizzy, może jakieś ciasto hmm. Lece dalej do robotki papa :]

Czesc laseczki poczytalam Was sobie od rana i zaraz tez musze sie wziac za robote. Dzis sie nie przemeczam i na obiad upieke ziemniaki w cwiartki i do tego zrobie szybka salatke z piekinskiej i git. Potem do taty jedziemy i po sklepach keszcze troszke luknac. Wczoraj mi brzuszek strasznie twardnial tzn jak siedzialam to nie a jak tylko wstalam albo polazilam to tak sie napinal jakby mnie zaraz mial skurcz jak w lydke zlapac no i w biedronce stalam chyba z 20 minut w kolejce mi to w supermarkecie jeszcze ani razu nikt nie ustapil:( Moze to przez stres bo wczoraj ta cala sytuacja z tata mnie stresowala dzis juz musze byc spokojniejsza bo sie wystraszylam bo ciagle te skurcze mialam a wczesniej nigdy nic. Pogoda u nas ladna i cieplo chyba jest to az sie chce wyjsc.
Asiu Filipek normalnie wielki chlopak juz jest super zaraz go bedziesz miala przy sobie:)
Elizka ciesze sie ze udalo sie wrocic do domku bez szwanku oby jak najdluzej wytrzymac!!!
Kopciuszku mnie tez pobolewa nieraz jajnik a pozniej przespie sie i jak reka odjal rozne te nasze bole np. wczoraj mnie bolaly plecy po lewej stronie i noga.

ja już:
- lece zbierać szumowiny... robie rosołek, ale chyba go przekształcę w pomidorówkę z ryżykiem :)))
W planach jeszcze pranie, peklowanie schabiku, zrobienie pizzy, może jakieś ciasto hmm. Lece dalej do robotki papa :]
Ojoj to sie narobilas ja wczoraj zaledwie umylam lazienke poscieralam kurze i zrobilam obiadek a juz sily nie mialam teraz sobie troszke odpocznij i zjedz cos dobrego:)

Poogladalam te lozeczka i posciele coscie laski pozamawialy wszystkie piekne bardzo mi sie podobaja w sumie i ciemne i jasne lozeczka ale nam akurat pasuje jasniutkie bo mamy zabudowana szafe w tym kolorze to nie mamy wyjscia no i na bank z szuflada. Posciel tez niby upatrzona ale ciagle cos nowego wpada w oko a ta z kubusiem od Cherie normalnie sie zakochalam i mojemu tez sie na maxa podoba!!!

ja już:

zaimponowalas mi !!!! ja narazie ogarnelam tylko kuchnie i jeden pokoj :) i to nie caly bo biurko zawsze zajmuje mi najwiecej roboty tu sie skupia 80% naszego dziennego funkcjonowania /20% to ten czas kiedy cos gotuje albo wywalam sie na fotelu ogladajac TV ... nawet jem zwykle przy kompie :)/ wiec sprzatac jest co :)

reklama
Chciałabym miec tyle energii co wy ;) jawstałam po 10, i nie mogę się do niczego zmobilizować, no ale cuż- trzeba będzie bo mąz za trochę ponad 2 godzinki pracę kkończy więc wypadałoby obiadek jakiś zrobić:)- schabowe juz odmrożone;)

Do góry