reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja rownie bardzo lubie ciasta piec jak i je zajadac :)

a tak odnosnie listopadowek - wcale te opowiesci nie sa jakies mega straszne !!
najbardziej mnie rozbawil paracetamol ... ale na szczescie potem doczytalam ze maja tam w tej calej anglii jeszcze jakies inne leki niz "panaceum na cale zlo" :) ale zeby morfine do porodu ???????? masakra chyba sie ciesze ze jestem tu a nie w UK !!

Też lubię je zjadać, tylko właśnie nie powinnam :-(

W Szwecji co prawda nie dają morfiny, ale paracetamol (tutaj Alvedon) dają na wszystko i wszystkim. Taka norma.

ja tez nie powinnam i co z tego ?? zawsze mowilam ze wole byc gruba i szczesliwa niz chuda i znerwicowana :)

To samo powtarza moja Mama zjadając następny kawałek mojego ciacha ;-) I dodaje, że grubasy są radośniejsze ogólnie i bardziej otwarte w łóżku ;-) Co nie zmienia faktu, że nie powinnam jeść ;-)

Ojć.. prasowania też nienawidzę:tak:

Jak miło, że nie jestem sama :-)

No to dobranoc Dziewuszki! Czas najwyższy zamknąć laptopa i iść spać...

Ja jak Mea - wolę gotować niż sprzątać. Za to nienawidzę prasowania :no: A najchętniej zamienię wszystkie czynności na pieczenie ciast, pod warunkiem, że ktoś je za mnie zje :-D

Ja też, ja też po prostu uwielbiam ciasta piec. Dzisiaj bedą goście więc mam okazję zrobić 3bit i nie będzie, że mi się zachciało i że się obrzeram :-D:-D:-D
Właśnie A. poszedł do sklepu po wszystko :tak:

Mea ja Amelkę kończyłam rodzić na morfinie. Fajnie było darłam się dla zasady, bo nic nie czułam i sufit mi uciekał. Żartuje, było wstrętnie!!!

Ostatnia edycja:
dagmar - na morfinie ?? masakra jakas !! no ale jesli to jest konieczne ... ale przeciez to sie jeszcze dostanie do dziecka !!

a ja sie podnioslam dopiero teraz ... ale tak to jest ze najpierw spie popoludniu a potem w nocy zasnac nie moge i rano za cholere nie umiem sie obudzic :) zycie ... ide myc glowe zeby zdazyla wyschnac do 11 jak pojde do kosciola :)

reklama
witam sie z wami wstałam i ledwo zyje miałam dzis bratanka odwiedzic no ale zachorowałam :-( strasznie mnie gardło boli uszy zatkane nos,, ehh ale lipka :-(i caly dzien zamierzam spedzic w lozeczku :confused: gdzies cos pisalyscie na temat przeziebienia jak sie leczyc ,,,, hmmm zaraz cos poszukam bo na forum chyba pusto.... i nikogo nie ma...i musi M mi pojsc do apteki ahhh ,.... ze tez musialo mnie to dopasc :-(a jutro rano musze wstac i do labolatorium zrobic badania ... ehhh :confused:

ja robilam salatke :) wyszla pyszna ... ale lepsza bedzie jutro jak sie przegryzie :)

Ja wlasnie dzis jadlam sobie na sniadanie meksykanska :-) ale w wersji bez kuraka ;-) i jak sie przegryzie jest jeszcze lepsza niz wczoraj na swierzo mniam mniam :-p

Laski ile Wy pijecie gazowanego na dzień?

Ja wogole nie pije gazowanego no chyba ze bardzo mi sie zachce np. cocacoli to troszke wypije ale od czasu do czasu tylko ....

Do góry