reklama
emwu76
Fanka BB :)
emwu a Ty rodzilas pierwszego synka sn czy przez cc??
sn. Z tym ,ze u mnie akcja porodowa wcale sie nie zaczela. dzien przed terminem podczas badania stwierdzili ,ze dziecko ogromne a wody juz zielone wiec dostalam oxytocyne. 2,5h i po wszystkim.
Moja siostra tez nie miala akcji porodowej. Przenosila corke 2 tyg i tez oxytocyna.
teraz sobie mysle ,ze moze to genetyczne jakies

Z drugiej strony w pierwszej ciazy ne mialam skurczy braxtona - hicksa a teraz mam od 20 tyg wiec moze i ta akcja sie jednak zacznie samoczynnie. sama juz nie wiem.
to i ja się dołączam do grona oddalonych od rodziny i przyjaciół
mam tu tylko męża i jego rodzinę i bardzo ale to bardzo brakuje mi przede wszystkim znajomych których nie widziałam od dobrych dwóch lat
dobrze,że jest gadu-gadu

mam tu tylko męża i jego rodzinę i bardzo ale to bardzo brakuje mi przede wszystkim znajomych których nie widziałam od dobrych dwóch lat
dobrze,że jest gadu-gadu

to przyznaj sie czy bol straszny??;-)sn. Z tym ,ze u mnie akcja porodowa wcale sie nie zaczela. dzien przed terminem podczas badania stwierdzili ,ze dziecko ogromne a wody juz zielone wiec dostalam oxytocyne. 2,5h i po wszystkim.
Moja siostra tez nie miala akcji porodowej. Przenosila corke 2 tyg i tez oxytocyna.
teraz sobie mysle ,ze moze to genetyczne jakies
Z drugiej strony w pierwszej ciazy ne mialam skurczy braxtona - hicksa a teraz mam od 20 tyg wiec moze i ta akcja sie jednak zacznie samoczynnie. sama juz nie wiem.
to samo chciałam napisać o Ewmuemwu fajnie czytać Twoje wypowiedzi, przemawia przez Ciebie duża mądrość życiowa.
maggie dobrze, że się odezwałaś. Co do wagi maleństwa to wcale nie waży tak mało i nie martw się kością udową, u mojego też jest notorycznie krótsza niż wskazuje tydzień ciąży. Mam nadzieję, że jakoś się u Ciebie wszystko poukłada, żebyś nie musiała ciągle się denerwować.

G
Georgina
Gość
Kiedy jest zazwyczaj ostatnie usg?? Idę w czwartek, to będzie 35tc, prawie 36 bo w pt zaczynam 36, to potem myślicie już nie będzie wizyt? I czy dostanę jakieś skierowanie do szpitala czy jak to ma być?
emwu76
To jeszcze tak dla poprawienia dzisiejszego smutnego nastroju forumowego napisze nasz dzisiejszy poranny lozkowy dowcip 
Tym co nie znaja angielskiego musze jednak wczesniej wyjasnic ,ze slowo Dick po angielsku to Kut..as po polsku
leze wiec rano z moim M w lozeczku i oczywiscie narzekam ,ze te skurcze mi sie coraz czesciej pojawiaja. Brzuch mi sie robi taki strasznie twardy, stawia mi sie i po jakim czasie puszcza i sie rozluznia ale wiem ,ze to sa skurcze Braxton-Hicks bo to nie boli.
Na to moj M - a wiesz co? Ja tez tak mam
. I tez ostatnio coraz czesciej. Tez mi tak twardnieje i stawia sie . W takim skurczu okolo minuty a potem sie rozluznia i jest juz dobrze. Ale moje to chyba Braxton - Dicks i tez nie bola .
Ha ha ha ha - dobre , nie? :-)
Tym co nie znaja angielskiego musze jednak wczesniej wyjasnic ,ze slowo Dick po angielsku to Kut..as po polsku
leze wiec rano z moim M w lozeczku i oczywiscie narzekam ,ze te skurcze mi sie coraz czesciej pojawiaja. Brzuch mi sie robi taki strasznie twardy, stawia mi sie i po jakim czasie puszcza i sie rozluznia ale wiem ,ze to sa skurcze Braxton-Hicks bo to nie boli.
Na to moj M - a wiesz co? Ja tez tak mam

Ha ha ha ha - dobre , nie? :-)
reklama
karnitynka1982
My z racji tego ze ja ze swinoujscia a moj T ze Slupska stwierdzilismy ze idziemy na kompromis i kupilismy mieszkanie po srodku czyli w Szczecinie a w sumie blizej do mnie bo godzinka drogi a do niego prawie 3 no i moja przyjaciolka i przyjaciel z liceum tez tu mieszkaja wiec raz w tyg mam sie z kim spotkac hehe a i do swinoujscia jezdze co tydzien jak T w morzu i jakies perspektywy tu lepsze wiec ogolnie jestem zadowolona chociaz tez sie nudze nieraz ale taki los kobiety marynarza.to i ja się dołączam do grona oddalonych od rodziny i przyjaciół
dobrze,że jest gadu-gadu![]()