reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

witajcie ,,,, no nadrobilam wszystko co napisalyscie od rana wiec moge sie udzielac teraz...... ja znow w jakims kiepskim nastroju jestem,,, jakis dolek mnie lapie czy co? ale pocieszam sie ze nie tylko ja tak mam ... zona brata mojego meza odwiedzila nasa wczoreaj i sie pytala czy ja tez jakas nie do zycia jestem.... ;-) czyli nie jestem sama.......

no musze sie chyba na ostatnie usg umowic,,,,, tak gdzies za tydzien wystarczy...chyba:-p

reklama
słuchajcie, mam pytanie.
dostałam ocieplany komplet z disneya - spodnie i kurtka (rozmiar 56-62) tylko stópki nie są zabudowane. co mam do tego dokupić, bo przecież nie ma takich maleńkich butków? :sorry:

nie chce wszytskiego przwracac wiec co chwycialm to pokaze.... mam takie butki i mozna jeszcze takie skarpeto bamboszki zakladac jak na drugim zdj:)

I ja się witam "z rana". Nadrobiłam was od wczoraj.
Co do płci maluszka w brzuszku - u mnie ,mówili że chłopak bo "wyładniałam", poprawiła mi się bardzo cera, mam idealnie gładką buzie /zawsze coś tam było, a teraz-gładziutko jak na pupci niemowlaka:-) co do brzucha to mam taki spiczasty bardziej, więc niby pasuje.
Miałam straszny sen, że mały mi się zaczął strasznie ruszać w brzuchu, i było słychać jak krzyczy :no: kazałam mojemu zadzwonić do lekarza natychmiast, i w tym momencie sen jakby się zawiesił-tak jakby ktoś pauze włączył-obraz tkwił w bezruchu, widziałam tylko brzuch wygięty po prawej stronie jakby ktoś od środka pudełko kwadratowe wypychał...i się obudziłam, masakra normalnie.. nienawidzę takich beznadziejnych snów, zawsze jak się przebudzę to sie kilka chwil zastanawiam czy to się dzieje naprawde..ale jak dochodzi obok chrapanie męża to wiem że wszystko jest ok heheh
wypiłam kawke i mały fajnie się rozpycha. Obiadek mam z wczoraj, więc można się poobijać. Czekam na paczke z allegro, pieluchy tetra i flanela, rożek z wkładką kokosową i tam jakieś laktatory i inne :-) fajnie się tak czeka, a jak już przyjdzie paczka to nie mogę się napatrzeć zawsze :))
to miłego dzionka. Aaa-w środę jest święto, a są otwarte np kina ? coś tam leci o końcu świata, normalnie takie pierdoły że sie wybiore heh

Dzień doberek,

Ja na chwilę zameldować się :-) Niestety mam chwilowo tylko dostęp do netu przez blueconnect który marnie chodzi więc nie moge ponadrabiać ani poodpisywać. Ale pod wieczór będzie już ok więc popisze co tam było na SR i wogóle.

Buziaki

słuchajcie, mam pytanie.
dostałam ocieplany komplet z disneya - spodnie i kurtka (rozmiar 56-62) tylko stópki nie są zabudowane. co mam do tego dokupić, bo przecież nie ma takich maleńkich butków? :sorry:

Pewnie ze sa:tak:ja mam kilka takich malenkich,fakt ze niewygodnie sie je zaklada ale sa.

I ja się witam "z rana". Nadrobiłam was od wczoraj.
Co do płci maluszka w brzuszku - u mnie ,mówili że chłopak bo "wyładniałam", poprawiła mi się bardzo cera, mam idealnie gładką buzie /zawsze coś tam było, a teraz-gładziutko jak na pupci niemowlaka:-) co do brzucha to mam taki spiczasty bardziej, więc niby pasuje.
Miałam straszny sen, że mały mi się zaczął strasznie ruszać w brzuchu, i było słychać jak krzyczy :no: kazałam mojemu zadzwonić do lekarza natychmiast, i w tym momencie sen jakby się zawiesił-tak jakby ktoś pauze włączył-obraz tkwił w bezruchu, widziałam tylko brzuch wygięty po prawej stronie jakby ktoś od środka pudełko kwadratowe wypychał...i się obudziłam, masakra normalnie.. nienawidzę takich beznadziejnych snów, zawsze jak się przebudzę to sie kilka chwil zastanawiam czy to się dzieje naprawde..ale jak dochodzi obok chrapanie męża to wiem że wszystko jest ok heheh
wypiłam kawke i mały fajnie się rozpycha. Obiadek mam z wczoraj, więc można się poobijać. Czekam na paczke z allegro, pieluchy tetra i flanela, rożek z wkładką kokosową i tam jakieś laktatory i inne :-) fajnie się tak czeka, a jak już przyjdzie paczka to nie mogę się napatrzeć zawsze :))
to miłego dzionka. Aaa-w środę jest święto, a są otwarte np kina ? coś tam leci o końcu świata, normalnie takie pierdoły że sie wybiore heh

Tez czekam na przesylke:tak:nawet dwie;-)i dzis puscilam juz przelew na kolejna:-)
Dobra jaznikam na miasto;-)mam nadzieje ze cos kupie.

nie chce wszytskiego przwracac wiec co chwycialm to pokaze.... mam takie butki i mozna jeszcze takie skarpeto bamboszki zakladac jak na drugim zdj:)

takie skarpetko-papucie i pantofelki też mam, myślałam raczej o jakichś ocieplanych bucikach, ale widzę, że są na allegro także pewnie zamówię.co prawda słyszałam, żeby buciki ubierać dziecku jak najpóźniej, ale myślę, że te są miękkie jak skarpetki :tak:

u mnie te niebieskie i biale sa bardzo mieciutkie i jak widac ocieplane w srodku. fajna sprawa te butki heheh i to wszytsko takie malusie ze napatrzec sie nie idzie.

słuchajcie, mam pytanie.
NO ja tez mam zwykle skarpetki i na to jak wlasnie do kombinezonka niezabudowanego takie jakby buciki ale nie sztywne tylko takie misiowate ocieplane np lapki niedzwiedzia hihi to wtedy chyba maluszkowi bedzie cieplo mozna to na zwykle skarpetki nalozyc ja tak bede robila.

Witam i ja po długiej przerwie. Dostęp do netu nadal sporadyczny i chwilowy, więc nawet nie próbuje nadrabiać, bo chyba tydzień mnie nie było.
Mam nadzieję, że wszystko u wszystkich OK.
U mnie według lekarzy raczej tak. W czwartek kolejna wizyta.
Mam być już w gotowości. No, ale jutro rozpoczynam 38 tydzień, więc chyba nie ma się co dziwić.
Na szybko tyle. Od nastepnego tygodnia będę mieć już dostęp do sieci, więc rzetelnie nadrobię straty :-)
Trzymajcie się wszystkie - wy i wasze maluszki zdrowo !

reklama
Ciekawe czy Nasze chłopy będą pamietały by po porodzie dla poprawy nastroju Nam jakis bukiet kwiatów za ciezki wysiłek przynieść w podzięce ;)

hehe a no ciekawe ciekawe.....

słuchajcie, mam pytanie.

sa sa :-) kto szuka ten znajdzie :-D

super buciki ;-)

Do góry