reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam poniedziałkowo:-) Ogarniam trochę mieszkanko po naszym wczorajszym leniu- nawet zmywać nam się nie chciało- a w międzyczasie Was poidczytuje. Kurcze, tez zaczynam mieć takie wrażenie że maluszek jest gdzieś tak nisko i mi uciska między nogami- smieszna sprawa. |Wczoraj z mężem oglądalismy film i moje Kochanie położyło mi głowę nabrzuchu. No i po chwili ja patrzę a mu tak głowa podskakuje- mąz się odwraca i pyta czy to ja. Hehe, w ogóle wczoraj te nasze młode nieźle grasowało, wieczorem mieliśmy niezły ubaw.
Dziś u mnie pewnie znów naukowo, blech, muszę się porządnie zawziąć bo się nie wyrobie do koła. Chciałabym mieć tyle samozaparcia co np Georgina... Bo ja to zawsze wszystko na ostatnią chwilę odkładam a potem rycze że nie zdążę

reklama
Mój chłopina przeziębiony. Mam z Nim cięzej jak z małym dzieckiem :tak: on myśli, że spanie go wyleczy w tym katar, ból gardła i goraczke .....:eek:

Chyba wezmę sobie jakiś wałek do ciasta, jak bede mu następnym razem niosła leki ...... tak -> MOTYWACYJNIE

Kurcze, tez zaczynam mieć takie wrażenie że maluszek jest gdzieś tak nisko i mi uciska między nogami- smieszna sprawa.

Na ostatniej wizycie (zeszły czwartek) pierwsze pytanie jakie dostałam, to kiedy brzuch opadł. Potem mnie zbadała i powiedziała, że dzidzia już niziutko.
No ja to odczułam, bo przestałam się męczyć przy oddychaniu, za to chodzi się śmiesznie, a do kibelka to co niemal co chwilę. Taki pęd mam :-), chociaż nie zawsze jest to celowe...

wiadomo kazda mama chce byc pierwsza i miec malenstwo na poczatku dla siebie a tatus czuje to samo i tu jest problem. ja sie boje ze bede zaborcza o mala nie tyle dla meza co dla innych...:-(

ja napewno bede zaborcza :)

tak mi spuchły wczoraj nogi, że nawet przez noc nie zeszła cała opuchlizna :confused2: do tego coraz częściej mi drętwieje prawa dłoń i czuję mrowienie w palcach...

witam w klubie !!

Mój chłopina przeziębiony. Mam z Nim cięzej jak z małym dzieckiem :tak: on myśli, że spanie go wyleczy w tym katar, ból gardła i goraczke .....:eek:

Chyba wezmę sobie jakiś wałek do ciasta, jak bede mu następnym razem niosła leki ...... tak -> MOTYWACYJNIE

no przecież sen leczy ! ;-)
Skądś się wzięło gadanie, że nie ma nic gorszego niz chory chłop.
Myślisz, że wałek pomoże? Nawet nie będzie miał siły uciekać, jak jest chory. Instykt samozachowawczy nie zadziała, bo wierzy w Twoje dobre serducho !:-)

co by tu sobie dzis do roboty wymyslic..... bo jak tak bede siedziala to mi zwariowac przyjdzie,.......... a na dworze tak ponuro:(

eee ja tez nie wiem co wymyslic ... ale mam pewien pomysl :) i moze go zrealizuje jak uda mi sie kupic material taki jak mam poscielki do lozeczka :) wymyslilam ze uszyje sobie taka dluga falbane na lozeczko bo ono ma takie niepasujace mi kolorki i chcialabym go jakos zrobic zeby bylo ladniejsze :)

reklama
Cinema i Multikina czynne jak najbardziej - kurczę chciałabym zobaczyć 2012, bo premiera akurat w środę:-)

w środę premiera? czyli kino musi być otwarte hiihih. U nas jest Helios w Rzeszowie najbliżej, więc pewnie bedzie ptwaarte, zaraz się dowiem i rezerwację zrobie bo pewnie ludzi będzie "w pizdu" skoro dzień wolny :)

Do góry