reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dla dobra Maluszków i rozwoju płucek oby dzieci jak najdłużej w nas były.
Ale zaskoczyłaś mnie tym 36tc;) To dobrze, że to już w miarę bezpieczny termin.

no ja już po tej akcji ze skurczami jestem po pełnej dawce zastrzyków na rozwój płucek, więc w razie czego jest bezpieczniej:tak:
ale i tak modle się o każdy dzień...wiadomo-im dłużej tym lepiej:tak:

Czesc dziewczyny !

NO to ja po wizycie :cool: u swego gina ! Ktory wypisal mi skierowanie do szpitala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normlanie jestem tak zla ze szok!!!!
Ktg wyszlo nam idealnie ,ciesnienie TEZ 130 /80 ,ale ze przynioslam kolejne kilogramy to stwierdzil ze mam obrzeki i ze to juz ktorys raz z kolei przynosze za duza wage ! NO ja pier....ole ! Taz przytylam sumujac 22 kg !:zawstydzona/y: To az tak duzo chyba nie jest jak na koncowke ciazy ????? I cisnienie tez ladne w ostatnim czasie ! NO boziu ...myslalam ze zartuje ale on mi ciach w lapke skierwoanie bo pani mi tu z obrzekami przychodzi a ja sie boje ze to gestoza nam sie zaczela wkradac coraz bardziej .poloze pania i porobimy badania itp ~! NO wiecie co ? jak ja sie czuje bardzo dobrze ! w domu prawie nic nie robie ....no ZŁA jestem - bo do cholery te 3 dni bede musiala polezec co by kase dostali za mnie w szpitalu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!I pewnie nic im nie wykryje i mnie puszcza !
Bez meza ,bez Patryka ,bez netu no trafi mnie tam !!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Wiec dzis wieczorem mam ladnie spakowac sie i przyjechac on bedzie na dyzurze i mnie przyjmnie !

Of kors popłakałąm sie mezowi ,Bo cala ciaze dalam rade a teraz bach na 3 tyg przed porodem beda mnie klasc bo im sie opuchlizna nie podoba ! Najlepsze jest to ze nikt u mnie obrzekow nie widzi !!! Tylko ten jeden lekarz !:wściekła/y:

eliza 80 napewno ci się uda do 34 tyg dotrzymać czasem te co leżą i mają problemy dłużej wytrzymują niż te co ciążę przechodzą bezproblemowo trzeba być dobrej myśli!
Mam nadzieje...lekarz też mi tak powiedział,że może być tak ,że po odstawieniu leków i wyjeciu pessera urodze na drugi dzień a może być i tak,ze przenosze,bo leki sa naprawde silne i po tak długim czasie branie może byc różna reakcja organizmu...

Czesc dziewczyny !

NO to ja po wizycie :cool: u swego gina ! Ktory wypisal mi skierowanie do szpitala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normlanie jestem tak zla ze szok!!!!
Ktg wyszlo nam idealnie ,ciesnienie TEZ 130 /80 ,ale ze przynioslam kolejne kilogramy to stwierdzil ze mam obrzeki i ze to juz ktorys raz z kolei przynosze za duza wage ! NO ja pier....ole ! Taz przytylam sumujac 22 kg !:zawstydzona/y: To az tak duzo chyba nie jest jak na koncowke ciazy ????? I cisnienie tez ladne w ostatnim czasie ! NO boziu ...myslalam ze zartuje ale on mi ciach w lapke skierwoanie bo pani mi tu z obrzekami przychodzi a ja sie boje ze to gestoza nam sie zaczela wkradac coraz bardziej .poloze pania i porobimy badania itp ~! NO wiecie co ? jak ja sie czuje bardzo dobrze ! w domu prawie nic nie robie ....no ZŁA jestem - bo do cholery te 3 dni bede musiala polezec co by kase dostali za mnie w szpitalu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!I pewnie nic im nie wykryje i mnie puszcza !
Bez meza ,bez Patryka ,bez netu no trafi mnie tam !!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Wiec dzis wieczorem mam ladnie spakowac sie i przyjechac on bedzie na dyzurze i mnie przyjmnie !

Of kors popłakałąm sie mezowi ,Bo cala ciaze dalam rade a teraz bach na 3 tyg przed porodem beda mnie klasc bo im sie opuchlizna nie podoba ! Najlepsze jest to ze nikt u mnie obrzekow nie widzi !!! Tylko ten jeden lekarz !:wściekła/y:

nie plakaj asko nie plakaj !!! ja tez ide do szpitala na badania i jakos to bede musiala przetrwac !! /a laptopa nie masz przypadkiem ?? bo wiesz play na karte i jechane :)/ w razie zawsze mozesz pisac smsy a ja ci bede streszczac co tu sie dzieje na forum :) przezyjesz :)

Joasiu współczuję ja też do tej pory się wykręcałam od szpitala jak tylko mogłam, miejmy nadzieję że porobią wyniki i szybko cię wypuszczą

Czesc dziewczyny !

Ojc. Nie dziwię się, że jesteś zdenerwowana, też bym była, unikam szpitala jak ognia. Ale będzie dobrze, szybciutko do nas wrócisz:tak:

reklama
Mam nadzieje...lekarz też mi tak powiedział,że może być tak ,że po odstawieniu leków i wyjeciu pessera urodze na drugi dzień a może być i tak,ze przenosze,bo leki sa naprawde silne i po tak długim czasie branie może byc różna reakcja organizmu...
Dokładnie tak było z moją koleżanka donosiła do 42 tyg o dziwo.

Do góry