Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez ale to tylko dlatego ze juz nie bede feka brala:-)
ciekawa jestem jak szybko mnie pogoni na porodowke
mam cos dziwne przeczucie ze 3 grudnia bedzie moj dzien:-)
Dzieki chyba tez wlasnie wieksza wezmeja wzielam ta wieksza
Jak się staraliśmy o dzidzię i nie wiedziałam w którym miechu zaskoczy to co miesiąc miałam okazję, w którą dzidzia mogłaby się urodzić. Jakby się urodziła w styczniu to jest dzień babci i dzień dziadka, jak w lutym to na walentynki, jak w marcu to na moje i tacine urodzinki, jak w kwietniu to na wielkanoc, jak w maju to w dzień matki, jak w czerwcu to w urodziny mojej mamy, jak w lipcu to w urodziny J lub jego mamy, jak w sierpniu to w urodziny mojego brata, jak we wrześniu to w urodziny bratowej lub bratanków i bratanicy, jak w październiku (ooooooo tutaj nie ma okazji), tak samo w listopadzie nie ma okazji a ja listopada akurat nie lubię, jak w grudniu to na B.N. no i Myszka wybrała Boże Narodzenie:-) A może akurat strzeli w Mikołajki:-)
hehe no ale w grudniu i mikolajki i swieta i sylwester :-)odtawiaja mi fenka 25 listopda jak skoncze 36 tydzien..i wtedy juz mam czekac na akcje:-)To tak szybko będziesz rodzić? Takie masz zalecenie?

Ale masz kalendarz zapelniony mi tam tez sie grudzien podoba ale wydaje mi sie ze szybciej to ja nie urodze chociaz bym chciala tak w 38 tygodniu npW grudniu to jeszcze moja babcia ma urodziny, ale nie mam z nią dobrego kontaktu to nawet ją pominęłam. Pewnie jak na złość urodzę 3 grudnia;D Hehe.
Dzieki chyba tez wlasnie wieksza wezmeMam dylemat pomozcie:
# MAMO TATO 14-CZ POŚCIEL HAFT 100x135 2x GRATIS (804458194) - Aukcje internetowe Allegro
czy to
13ele.pościel HAFTY z szyfonem100x135 MILPOL (807069814) - Aukcje internetowe Allegro
to zalezy od lozeczka ja mam lozeczko 120X70 i mam ta mniejsza...i mysle ze wieksza by sie za bardzo zwijala w lozeczku..90x120 i tak jest szersza niz lozeczko a na dlugosc taka sama...
chyba Ci faceci sa reprezentantami prostactwa...
co za debile az mi cisnienie podnioslo....
ja posprzatalam sobie i tez chyba oleje swieto i zrobie pranie bo cos za duzo mi zalega ostatnio...
mam jakies niesprecyzowane smaki..i nie wiem co zjesc..narazie przegryzam tuc`i sol i pieprz i zagryzam je wafelkami smietankowymi![]()
a ja będę miała imieninyJa 1 będę siedziała jak na szpilkach![]()

No "wariatka" i znowu tyle czekac........... o nie o nie !!!!!!!!!![]()
W grudniu to jeszcze moja babcia ma urodziny, ale nie mam z nią dobrego kontaktu to nawet ją pominęłam. Pewnie jak na złość urodzę 3 grudnia;D Hehe.
W końcu to mój 2 termin porodu