reklama

Grudzień 2009

Dzien dobry dziewczynki:)
Dawno do Was nie zagladalam i watpie aby udalo mi sie nadrobic zaleglosci...
Zobaczcie jak ten czas szybko zlecial...juz niedlugo nasze dzieciatka beda z nami:)

Zycze milego dnia i postaram sie czesciej zagladac;-)

reklama
Laski a Wy co????
Czytałyście tą wypowiedź o kredkach i pedantyzmie???
no kurcze:-D
może poukładamy nasze wątki jak koleżanka kredki-według odpowiedniego wzoru:szok::-Dkoloru? długości kredki:-)
ręce same opadają:tak:

ja przeczytalam i brak mi slow!! jestesmy wszystkie w tej samej sytuacji jedne czekaja na porod a inne juz urodzily. Bez sensu jest zagladanie komuś w jego ład czy balagan!! czy chodzicie komus po domach i sprawdzacie ze ten ma porzadek a inny ma syf????
jeden odnajduje sie w porzadku drugi w balaganie taka kolej rzeczy!! a gdyby nam nie odpowiadal ten balagan to bysmy apelowaly zeby Mea cos z tym zrobila... ale nam jest tak dobrze.. jeszcze teraz doczytuje na Listopadowkach co pisza dziewuchy to mnie chwyta nerwica!!!! zamiast jako najblizsze ciotki miec dla siebie zrozumienie i nie wtracac sie nikomu w podforum to zajmuja sie pierdolami jakby wiekszych zmartwien nie mialy!!! a juz najbardziej wkurza mnie post odnosnie naszej Jutki!!!

Od samego rana jak tylko wstałam zastanawiam sie co przyniesie nam dzis dzien za wiesci?? co sie wydarzy????
chyba porozmawiam z corka zeby dobrze sie nozkami odbila i juz wyskoczyla... bylaby kolejna grudniowa dzidzia juz na swiecie:-):-)

Kolejna nowa dzidzia i kolejne fantastyczne wiesci :) a Ty zaczełas 38 tydzien to superowo:-) a ja dzis 17,11 i za miesiac termin :-)

ja wczoraj próbowałam zawiązać konspirację przeciw mężowi i namawiałm córkę,żeby wyszła dzisiaj póki tatuś jest w domu co by mógł asystować
do tego w gratisie mój gin ma dzisiaj dyżurek
do niedzieli czyli na swoje urodziny raczej bym wyszła
same plusy
chyba trzeba okna pomyć:-D:tak:

wierze ze sie uda i Lenka wyskoczy!!! czas juz na nią:-)
mi Cherie przypowiedziala 23 listopada... a wiec moze uda sie w imieniny mojego męza i nasza 3 rocznice odkad jestesmy razem:)

ja przeczytalam i brak mi slow!! jestesmy wszystkie w tej samej sytuacji jedne czekaja na porod a inne juz urodzily. Bez sensu jest zagladanie komuś w jego ład czy balagan!! czy chodzicie komus po domach i sprawdzacie ze ten ma porzadek a inny ma syf????
jeden odnajduje sie w porzadku drugi w balaganie taka kolej rzeczy!! a gdyby nam nie odpowiadal ten balagan to bysmy apelowaly zeby Mea cos z tym zrobila... ale nam jest tak dobrze.. jeszcze teraz doczytuje na Listopadowkach co pisza dziewuchy to mnie chwyta nerwica!!!! zamiast jako najblizsze ciotki miec dla siebie zrozumienie i nie wtracac sie nikomu w podforum to zajmuja sie pierdolami jakby wiekszych zmartwien nie mialy!!! a juz najbardziej wkurza mnie post odnosnie naszej Jutki!!!

Nie denerwowac sie juz ta sprawa:-) bo dzieciaczkom zaszkodzicie :-) wrzucic na luz:-)

zaczełam ale moja niunia straszy mnie wyjsciem...i co?? teraz milczy... ogrom bóli wczoraj byc moze czop wylecial a tu nadal nic... cisza i czekam..
co napisały odnośnie Jutki??
ja w nocy miałam takie bóle,że zwyczajnie się budziłam do tego skurcze które nie ustąpiły
no i zaczęła się biegunka
czekam na czop i wody:-D
ja chcę już być "po"

ja sie nie denerwuje juz... tylko nie lubie takich scen... ale widze ze poszalayscie u nich tez troche... hehe niezla jazda choc niepotrzebnie... wspolczuje luuuznej... pewnie potwornie sie teraz czuje!

No nie potrzebnie wyszlo to wszystko ale wyszlo i juz sie tego nie zmieni... a skoro one takie sa to przeciez luuuzna ma nas i z nami moze zawsze pisac i tam nie musi wracac do nich ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry