• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Apropos USC to wiecie, że przez jakiś czas można imie dziecka zmienić:tak: Nie pamiętam dokładnie ile czasu ale to kwestia miesiąca albo i trzech.

Elizka przekreślone nazwisko w książeczce zdrowia to nic takiego;-)

A ja dostałampaczkę z wózkiem, zakochana jestem w tej bartatinie, chyba Antka powoże jak wróci z przedszkola:-D

ok nadrobilam to masowa produkcja sie skonczyla:zawstydzona/y::zawstydzona/y:jeszcze dzisiaj nie marudzilam-to tez trzeba nadrobic:tak::tak:A wiec MAM DOŚĆ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj doszlam do wniosku, ze niechce byc juz po porodzie-ja chce byc juz po połogu:-(:-(:-(:-(:-(:-( ta ciaza to jest juz dla mnie mordęga:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Apropos USC to wiecie, że przez jakiś czas można imie dziecka zmienić:tak: Nie pamiętam dokładnie ile czasu ale to kwestia miesiąca albo i trzech.

Elizka przekreślone nazwisko w książeczce zdrowia to nic takiego;-)

A ja dostałampaczkę z wózkiem, zakochana jestem w tej bartatinie, chyba Antka powoże jak wróci z przedszkola:-D

6 miesięcy Kochana:-)

ja w nocy nie spałam, leże sobie, mały sie wygina i nogami jeździ, i nagle.. coś trzasnęło jakby w kościach :eek: chwila była cisza, a później znowu sobie fikał. Chyba Cherie o tym pisała że jej coś pstryka, mój to samo zaczyna :eek: żeby sobie gnatów nie połamał :]

ja w nocy nie spałam, leże sobie, mały sie wygina i nogami jeździ, i nagle.. coś trzasnęło jakby w kościach :eek: chwila była cisza, a później znowu sobie fikał. Chyba Cherie o tym pisała że jej coś pstryka, mój to samo zaczyna :eek: żeby sobie gnatów nie połamał :]

Mi też stzrela w kościach, ale wydaje mi się, że to mi, a nie małemu...zresztą sama nie wiem...

reklama
Wiem co czujesz:tak:mialam podobna sytuacje:tak:az forum sie rozsypalo.
Nawet powiem ci ze ja czulam sie winna ale kiedy ktos pisze ci niemile zeczy i zyczy ci najgorszego to nie da sie wytzymac:no:
Najlepsze jest to ze jedna laska napisala ze zasponsoruje mi leczenie:tak:a teraz sama sie leczy ale nie na glowe tylko na bezplodniosc:tak:chyba przyszla na nia kara.

My cos wiemy na ten temat:tak:mam nadzieje ze ty nie piszesz tu o mnie?

ty tam dobrze wiesz o kim pisze - 2 gwiazdy to wiadomo justi i magdalena !! nawase mowiac czasem je podczytuje /wczoraj mialam niezly ubaw :)/

znajdz mi konkretne zdjecie tego twojego wozeczka !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry