reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

hmmmm dziwne...moja mama pojechała załtwić mój odpis , bo nie mogła znalezc w domu i w urzedzie niczego jej nie dali tylko wpisali mnie w jakas tam baze danych i kazdy urzad ,ktory bedzie ode mnie tego ządał mam informować ,ze jestem już w bazie:tak: wiec jednak coś zaczeło się zminiać:tak: tylko dlaczego u mnie coś takiego działa a u Ciebie nie :confused:

No widzisz, widocznie zaczyna sie wreszcie coś zmieniać, ale niestety nie wszędzie :-(
Najważniejsze, że cos się rusza w tej machinie urzędniczej :-)

reklama
Proszę bardzo, chetnie, jeżeli tylko zamówienia publiczne znasz;-)

no to kiedy zaczynamy?:laugh2:

Czuję się tak samo, po prostu jest mi niewygodnie i niekomfortowo,a bóle pleców dosyć silne i gin mi mówił, że często tak maja kobiety które wczesniej cc miały.

Ja nie miałam:szok::laugh2:

Kopciuszku wymaz mi położna pobrała (taki dłuuuugi patyczek higieniczny mi wsadziła..no wiesz gdzie...i to wszystko - zapakowała do probówki takiej i kazała zanieść do laboratorium w celu uiszczenia zapłaty...

luuuxna ja mieszkam na 6, ale zawsze dla rekreacji mogę pójść na 10te. Apropos to ja jestem z września, czyli jak najbardziej mama urodziła mnie wtedy kiedy trzeba;)
maarta ja to ogólnie obawiam się o swoje plecy, u mnie rodzinnie występuje dyskopatia. Powinnam jakoś wzmacniać ten mój kręgosłup, ale jestem trochę leń.
mea podobno miejsce po wkłuciu w kręgosłup może się odzywać.

Mówił mi ten mój doktorek, że 3 lata to nie długi okres od ostatniego porodu, przez szwy mają prawo boleć plecy i miednica, skóra w tym miejscu gdzie jest zszycie nie jest już taka elestyczna.

no to ciekawe ... ale nie wiem .. .nie mialam cesarki wiec sie nie wypowiem ... bo ze skora to logiczne ale zeby od szwow plecy bolaly ...

reklama
No widzisz, widocznie zaczyna sie wreszcie coś zmieniać, ale niestety nie wszędzie :-(
Najważniejsze, że cos się rusza w tej machinie urzędniczej :-)

Ja raz poszłam mamie zanieść NIP-3 do US. Źle wpisała swój NIP (zamiast swojego to ZUS-u) Babka kazała poprawić i przynieść później - to ja błagałam, że mieszkam daleko i specjalnie tu przyjechałam tylko z tym! Zgodziła się bez problemu:-) I poprawila sama!

Ostatnia edycja:
Do góry