nowamagdak
Fanka BB :)
Było pytanie co chciałabyś/ chciałbyś robić w taki pochmurny dzień jak ten. To im napisałam, że chcę urodzić!
HAHAhahahahHAHAHAhhahAHAHahhahahahhahahaha o kuuurna hahhahhahahahahahhaha :-):-):-):-):-):-):-):-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Było pytanie co chciałabyś/ chciałbyś robić w taki pochmurny dzień jak ten. To im napisałam, że chcę urodzić!
HAHAhahahahHAHAHAhhahAHAHahhahahahhahahaha o kuuurna hahhahhahahahahahhaha :-):-):-):-):-):-):-):-)

dokladnie tak:-)O mój rozmarynie, rozwijaj się
O mój rozmarynie rozwijaj się
Pójdę do dziewczyny, pójdę do jedynej
Zapytam się.
A jak mi odpowie: nie kocham cię,
A jak mi odpowie nie kocham cię,
Ułani werbują, strzelcy maszerują
Zaciągnę się.
Dadzą mi konika cisawego
Dadzą mi konika cisawego
I ostrą szabelkę, i ostrą szabelkę
Do boku mego.
Dadzą mi kabacik z wyłogami
Dadzą mi kabacik z wyłogami
I czarne buciki i czarne buciki
Z ostrogami
Dadzą mi manierkę z gorzałczyną
Dadzą mi manierkę z gorzałczyną
Ażebym nie tęsknił, ażebym nie tęsknił
Za dziewczyną.
Pójdziemy z okopów na bagnety,
Pójdziemy z okopów na bagnety,
Bagnet mnie ukłuje, śmierć mnie ucałuje,
Ale nie ty.
TAK Ci spiewa??? hhehhehe![]()
mysle ze to kiepski pomysl...chyba ze bedzie pusta...tak sie zastanawiam nad pojsciem do apteki ... jak myslicie czy to jest teraz bezpieczne zeby sie do apteki pchac /mysle o grypie wszechobecnej!!/
tak sie zastanawiam nad pojsciem do apteki ... jak myslicie czy to jest teraz bezpieczne zeby sie do apteki pchac /mysle o grypie wszechobecnej!!/

i w przychodni u ginki ....takze ryzyko bylo duze;-)Widzę, że udziela się mój dobry humor!:-)
Bardzo dobrze
Zaraz zacznę chyba pisać kartki świąteczne...w dobrych radach dla ciężarnych było napisane, żeby zacząć wcześniej!

Widzę, że udziela się mój dobry humor!:-)
Bardzo dobrze
Zaraz zacznę chyba pisać kartki świąteczne...w dobrych radach dla ciężarnych było napisane, żeby zacząć wcześniej!

kurde jablko tez nie pomoglo jak sie ni ruszy to hyba pojade po 16 do lekarki...![]()
to sie odezwie .... ale mi tez wczoraj kazala liczyc ruchy i ma byc powyzej 10 na godzine bo jak nie to mam jechac do szpitala .... oczywiscie jak przed 1 godzine nie bedzie to nie odrazu tylko mowila zeby wypic gorace slodzona herbate i jezeli znowu nie bedzie przez godizne to jechac...