Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no tak chyba dzidzia ją za mocno uciska:-)
oj wariatki wariatki jesteście niemozliwe...
jedne tu o L.... drugie juz maja swieta...
ciekawe moze mi tez odbije...:-)

nie mam za wiele czasu wiec nadrobilam tylko troche.Potem bedzie tego niezle ale co tam;-)Zoabczcie moego malego chrzesniaka... zdjecie z przed chwili hehe bardzo podoba mi sie jego minka taka zainteresowana:-)
Imageshack - ca7aff1220
wyobraz sobie ze moja bratowa znalazla sliczna suknie za 90zl bo dziewczyna tez bardzo chciala miejsce w szafie i juz byla ugadana a klientka sprzedala jej przed nosem na allegro!!!
u mnie tez wyszlo 1500zl.... ale co zrobic jak nie moge odnalezc gorsetu...
jakos szkoda mi ja sprzedac,zostawilam na pamiatke.hahha czego to ludzie nie wymysla... podobno tak przedstawia sie efekt uboczny po szczepionce przeciwko swinskiej grypie![]()

Ale u mnie słońce daje czadu nie można w okno spojrzeć normalnie polska złota jesień...
ja też mam takie zdanietak bo wozek gondolke juz mam dostalam ... uzywana ale w dobrym stanie ... ten wazy 11 kg a mi sie nie podobaja za bardzo wozki te co sie sklada w parasolke bo wygladaja jak dla lalek troche (takie moje zdanie ) ale mogł by byc lzejszy nie ???

chyba,że po 18Taki mały żarcik
O i drukowane powinny być, muszę poćwiczyć na następny raz
No bo ty nie wiesz a ty jutro rodzisz
No zawsze coś![]()
ja jestem ze Świebodzinai juz lubię Twojego męza.. w sumie ja też za staleczka niz za falubazem je.... ale kazdy ma swoich i tak juz jest.
ooo a mi wlansie rosomaki za oknem smiagaja:-)

przestańcieNo co no co regulaminu trzeba przestrzegać i kredki wg. wzoru układać, bo jak ni9e to..... grozi rozstrzelaniem ale ciiiiiiii![]()

tekst rokummm ja już pojedzona, barszczyk z uszkami wyszedł pyszny,
Luuzna, bierz swoje kolędy i sobie święta zrobimy haha,
kolędy, barszczyk - wigilia jak tralalala![]()

Ale u mnie słońce daje czadu nie można w okno spojrzeć normalnie polska złota jesień...

mmm ja już pojedzona, barszczyk z uszkami wyszedł pyszny,
Luuzna, bierz swoje kolędy i sobie święta zrobimy haha,
kolędy, barszczyk - wigilia jak tralalala![]()
hehe, Ty to masz tam atrakcje :]
jakbyś miała synka to napewno chciałby zostać... żołnierzem![]()
Ejj te drugie byś po imieniu nazwała![]()