• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam!
Ja już nie próbuję nadrabiać, czytam co 10 stronę. Widzę, że się rozkręcamy. Fajnie, ale boję się!
Byłam dzisiaj u gina, Dzidziusia (jak to mówi moja Magdalenka) waży ok. 2900 i jest główką na dół.

Moje prasowanie też leży i kwiczy, ale może jutro się zabiorę...

Hej hej...
znowu mam do nadrobienia jakieś 150 stron :-( Zostawić Was na chwilkę to jakaś katastrofa jest :-( Jutro będę nadrabiać, bo dziś świętujemy :-) 5 lat temu wprowadziłam się do Marcina i tak nam zostało :-) Szkoda tylko, że mam potworny ból głowy i ledwo żyję, bo mogłoby być tak fajnie...
I wiadomość z ostatniej chwili - wyznaczyli mi termin cesarki. Misiulka pojawi się na świecie nie później niż 3.12. Jeśli zechce wcześniej to też będzie CC ale nie planowane ;-). W każdym razie zostało nam 2 tygodnie w dwupaku.
To tyle, zmykam świętować i leczyć migrenę.
Pozdrowionka i do jutra!
No to typowo grudniowe dzieciąteczko się szykuje:-)

Witam!
Ja już nie próbuję nadrabiać, czytam co 10 stronę. Widzę, że się rozkręcamy. Fajnie, ale boję się!
Byłam dzisiaj u gina, Dzidziusia (jak to mówi moja Magdalenka) waży ok. 2900 i jest główką na dół.

Moje prasowanie też leży i kwiczy, ale może jutro się zabiorę...
Nono, extra waga:-) Ale jeszcze troszkę masz czasu, nie martw się:-)

reklama
dlaczego te biustonosze dla karmiących piersią są:

• takie brzydkie
  • jak ładne to drogie
  • za duże na mnie?
chyba jednak zainwestuję te 70 zł i kupię z Alles, przynajmniej się seksownie w nim poczuję, bo ten szmaciany co mam jest tragiczny, a cielisty w sklepie (o którym pisałam) za duży :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry