Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć wszystkim :-) Dawno mnie tutaj nie było. Nareszcie jestem na L4, więc będę miała więcej czasu, żeby tu zaglądać. No i mamy już 6 dzieciaczków :-) :-) :-). A ja rodzę 3 grudnia, mam już ustalony termin cesarki. :-) No chyba, że mnie wcześniej złapią skurcze.
Cześć wszystkim :-) Dawno mnie tutaj nie było. Nareszcie jestem na L4, więc będę miała więcej czasu, żeby tu zaglądać. No i mamy już 6 dzieciaczków :-) :-) :-). A ja rodzę 3 grudnia, mam już ustalony termin cesarki. :-) No chyba, że mnie wcześniej złapią skurcze.
A dlaczego masz termin na CC????
no to juz druga planowana cesarka na 3 grudnia![]()
Kto ma jeszcze? Bo ja przez tą przerwę nie jestem w temacie ;-)
akozka - jesli dotrwa![]()
Ja sie witam z ranana zgage jak zwykle jem pol nocy migdaly i jakos dzieki temu daje sie spac
ale jak jest kiepsko to wstaje na chwile i troszke ulzy
a dzis to bylam tak zmeczona rano ze nawet nie wstalam robic mariuszowi kanapek!! ale cyba widzial ze sie mordowalam i nic nie powiedzial tylko na spaniu dostalysmy calusa i pojechal do pracy
teraz smigne nastawic jakies sniadanko bo to juz ta godzina
u nas jest tak ze jak tatus przyjdzie i pogada z agatka to jest zaraz spokojkopnie go raz czy dwa ze niby sie rozumieja i daje spokoj
i tylko dzieki temu ja zasypiam !! bo tatus najpierw uspi mala a potem ja moge si espokojnie ulozyc
![]()
ja tam nie chcialam uprzykrzac nic...no bo po co robic 2 podobne watki... ja zawsze patrze... kiedy ostatnie dzieciatko sie urodzilo bo tak owa data jest i wtedy wszystko wiadomo:-) skoro ktos urodzil wczoraj i ma date 18.11.2009 to wiadomo ze to nowe dziciatko sie u nas pojawilo.. ale to tylko taka moja sugestia:-)
Moj tak samo jak dzis koncze 36 tydzien to on na 37 tygodniu skonczonym jest :-)no wiesz z tym ze moja ciaza na pewno jest wczesniejsza niz to na usg wyszlo... wiadomo ze dzieci rosna roznie... raz szybciej raz wolniej.. a wg mnie i OM dzidzia jest juz w 38 skonczonym.. no ale zobaczymy co to bedzie... w koncu bezpieczy porod teraz juz takze jest.... z koncem 36 tyg.. wiadomo ze lepiej czekac dluzej ale jak ktos cierpi to chce szybciej sobie ulzyc.. prawda??