eliza80
Mamusia Gabi i Olka :)
biedne my:-( Ty przynajmniej już bliżej końca jest a mnie czeka jeszcze 3tygodnie lezenia:-(Łączę się z tobą w dolegliwościach u mnie jest dokładnie to samo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
biedne my:-( Ty przynajmniej już bliżej końca jest a mnie czeka jeszcze 3tygodnie lezenia:-(Łączę się z tobą w dolegliwościach u mnie jest dokładnie to samo....
Nie straszę hehTylko widziałam, że jedna laska w ciągu 28 godzin od wystąpienia skurczy miała 6cm rozwarcia... Męczyła się z tymi bólami jak cholera
Mea zostaniesz moim ginem???
ja sie boje ze znowu pojde do spzitala!
To fakt bo mi na dobra sprawe zostało 3tyg ale do terminu porodu....biedne my:-( Ty przynajmniej już bliżej końca jest a mnie czeka jeszcze 3tygodnie lezenia:-(
Kurcze a tam jest napisane by się samemu nie golić. No to mam pytanie do mojej ginki kolejne:-)
ja bedac w szpitalu nie jedna taka akcje widziałam...money money w takich przypadkach zawsze rozwiazuje problem a jak nie to mecz sie babo..takie zycie.. Jak lezalam z dziewczynami zaraz przed porodem to temat stawek wkółko sie przewijał-co i za ile i u którego lekarza...Moja ciotka tak samo miała, nie wierzę że lekarze nie mogli jej pomóc, ale nie dala money, money....i się biedna męczyła...
lepiej isc do szpitala i cos na to zaradza niz czekac az sie cos stanie !!!!! kurna nie wiem czy doczytalas ze z powodu nadcisnienia Asce robili cesarke !!! to znaczy mniej wiecej tyle ze NADCISNIENIE JEST CHOLERNIE NIEBEZPIECZNE ZAROWNO DLA MAMY JAK I DLA DZIECKA !!!!!! w tej chwili dzwon i powiedz jakie masz cisnienie !!!
moja siostra rodzila 26h ... przyrzekala wtedy ze nigdy wiecej ... nastepne dziecko miala poltora roku pozniej
lepiej isc do szpitala i cos na to zaradza niz czekac az sie cos stanie !!!!! kurna nie wiem czy doczytalas ze z powodu nadcisnienia Asce robili cesarke !!! to znaczy mniej wiecej tyle ze NADCISNIENIE JEST CHOLERNIE NIEBEZPIECZNE ZAROWNO DLA MAMY JAK I DLA DZIECKA !!!!!! w tej chwili dzwon i powiedz jakie masz cisnienie !!!
dokładnie ! nadciśnienie jest BARDZO NIEBEZPIECZNE !lepiej isc do szpitala i cos na to zaradza niz czekac az sie cos stanie !!!!! kurna nie wiem czy doczytalas ze z powodu nadcisnienia Asce robili cesarke !!! to znaczy mniej wiecej tyle ze NADCISNIENIE JEST CHOLERNIE NIEBEZPIECZNE ZAROWNO DLA MAMY JAK I DLA DZIECKA !!!!!! w tej chwili dzwon i powiedz jakie masz cisnienie !!!