madziara-kr
Fanka BB :)
heheh ja mam christmas disco bo mala sie bardzo ucieszyla na to desuale mam dzis zgon, za to u mnie w srodku disco[/QUOTE
ja mam cisnienie jak zywy truuuup a w srodku tak jak mowisz disco a nawet disco polo![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
heheh ja mam christmas disco bo mala sie bardzo ucieszyla na to desuale mam dzis zgon, za to u mnie w srodku disco[/QUOTE
ja mam cisnienie jak zywy truuuup a w srodku tak jak mowisz disco a nawet disco polo![]()
![]()
da sie da sie !hehe kolezanka mi mowila ze na czas pomiedzy swietami a urodzeniem malenstwa mam sobie filtr ustawic w telefonie zeby dochodzily do mnie sygnaly tylko od meza i od mamy/nie da sie chyba tak ale o zasade chodzi/ !! bo idzie zwariowac jak sie ciagle slyszy to samo pytanie !!!
stworz grupe np rodzina i wrzuc tam osoby z ktorymi chcesz rozmawiac a osoby z poza grupy ustaw na milczy;-)da sie da sie !stworz grupe np rodzina i wrzuc tam osoby z ktorymi chcesz rozmawiac a osoby z poza grupy ustaw na milczy;-)
oczywiscie ,ze tak-nikogo z zewnatrz, zadnych porodow rodzinnych i odwiedzin dziecka czy matki po porodziecześć dziewczyny jestem tu z Wami mało ale w miare mozliwosci pojawiam sie-tez jestem wkoncu grudniowa.
co do tych zakazów odwiedzin to chyba nie zabronia porodu rodzinnego ???????????????????????????
pozdrawiam
...niestety
Luuzna mi też wyszedł posiew dodatni paciorkowiec beta-hemlizujący z grupy B
Dla pewności powtórzyłam dzisiaj wynik..zobaczymy, usg tez miałam bo chciałam, maluszek dalej pupka w dole..Jak mam tego paciora to ja już CC wolę..niech się nie obraca:-)Lepiej,żeby się nie zakaził..
znalazłam:-):-):-) polska wersja Ania szarmach coraz bliżej swieta a angielskiej wersji jest duuuzo ale wyc mi sie chce ....i co? mam szukać?????
buzi chcę!
wiem Laseczki wiem
Kotek wie co dobre!!!
hehee ja tego wogole nie znam
zeby w krakowie na to nie wpadli ....oczywiscie ,ze tak-nikogo z zewnatrz, zadnych porodow rodzinnych i odwiedzin dziecka czy matki po porodzie...niestety
![]()