• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
szczyt chamstwa na każdym kroku!
czy my tak wiele wymagamy
przecież to sama przyjemność dla Nich!!!:-D

moze nie wymagaj tylko stworz nastroj !! wiesz ... swiece, muzyka ... rzuc go na lozko i zobaczysz ze sam ci sie podda !!!! mozesz przy tym obiecac ze tylko zrobisz mu dobrze a potem jak go poniosa emocje to juz na wszystko sie zgodzi :) zwlaszcza jak slodko poprosisz !!!

moze nie wymagaj tylko stworz nastroj !! wiesz ... swiece, muzyka ... rzuc go na lozko i zobaczysz ze sam ci sie podda !!!! mozesz przy tym obiecac ze tylko zrobisz mu dobrze a potem jak go poniosa emocje to juz na wszystko sie zgodzi :) zwlaszcza jak slodko poprosisz !!!

He, he. Ale tematy znowu macie. Mea, ty podstępna jesteś :-) I zapewne skuteczna :-D we wszystkim co sobie postawisz za cel.

Ciekawe, że przez 35 tygodni ciąży przyszły tatuś nie interesuje się tematem, oszczędzaniem nas itp. A ostatnie 5 tygodni to jedna wielka panika, nagle się wszystkiego boją, nawet nas dotknąć.

Nadrobiłam a teraz mam ambitny plan - będę odkurzała nasze łoże, wymyję obicia z łóżka naszego, świeże prześcieradło zapodam i świeże poszwy. Rano ogarnęłam dom, mój J przykręcił w pokoju Małej szafkę i obrazki, potem byłam na zakupach, Colę sobie wypiłam:) Seksik dziś nawet był. Ale mnie denerwuje, że w czasie seksu wypływa ze mnie dużo białego/kremowego. Za każdym razem;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry