Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojej.. ale dacie radę;-)A ja znowu się witam. Mój coś tam grzebie z gładzią przy drzwiach wejściowych.
A i wam nie pisałam mój wyjeżdza do pracy do Warszawy-firma go wysyła. Fakt stawkę będzie miał ciekawą ale będę go widywać raz na 2 tyg i tak przez max 4 miechy.....
Uuuuuu szkoda troche ale przy Maluszku kaska się przyda.A ja znowu się witam. Mój coś tam grzebie z gładzią przy drzwiach wejściowych.
A i wam nie pisałam mój wyjeżdza do pracy do Warszawy-firma go wysyła. Fakt stawkę będzie miał ciekawą ale będę go widywać raz na 2 tyg i tak przez max 4 miechy.....
To wogóle są takie? Jakaś opóźniona jestemA ja wcinam cocacolowe mentosy![]()

Ostatnio chyba wyszły bo wcześniej ich nie widziałam:-) Wczoraj jadłam limonkowo truskawkoweTo wogóle są takie? Jakaś opóźniona jestem![]()

Dobrze, że powiedziałaś bo zaraz by ich nie było:-) Łap:-)Georgina daj mi parę heheheh
trochę ciężko się kochać jak dziecko kopie z każdej strony
nie mam tvnu
załamałam się
zaczynam mieć bóle tak jak w poniedziałek
jest mąż!!!
Dziewczyny ! ja nadal nie mam kosmetyków dla Małej !wiem ,ze temat sie przewijal,ale postanowilam to zostawic na koniec i wlasnie sie ocknelam,ze nic nie mam i na dodatek nie wiem jakiej firmy w koncu kupić
![]()
A ja znowu się witam. Mój coś tam grzebie z gładzią przy drzwiach wejściowych.
To wogóle są takie? Jakaś opóźniona jestem![]()