Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie wiem ... ja sobie to wyobrazam jako takie ciagle saczenie sie wodnistego sluzu ?? ale trudno mi to okreslic ... ale to jest typowe ze po stosunku moze delikatnie peknac pecherz plodowy ...
ja sie zbieram na jakis czas do lazienki![]()

delikatnie PĘKNĄĆ?![]()
U mnie od początku małżeństwa obowiązuje zakaz palenia w domu, nawet mama wzięła ze mnie przykład i wygania tatę na balkon.Na mnie to się palacze rodzinni obraziliI dobrze!
Powiedziałam wszystkim, że jak mają już mnie odwiedzać, to palic tylko na balkonie!
I guzik mnie obchodzi, że zimno, wieje i deszcz pada! Ja dzidzi i siebie nie będę truć nigdy!
delikatnie PĘKNĄĆ?![]()
podobno rzadko kiedy zdarza się tak jak w filmach - wielki chlust i wiadomo, że to jest to.Monia a ile waży twoje szczęście??

a co ty myslisz ze od razu musi sie zrobic wielka ciura ?? moze peknac i wody wtedy sie sacza po malu /czesto sie nawet nie wie o tym ze to wody plodowe !!
ponoc w aptece sa jakies wkladki ktore sie odpowiednio zabarwiaja jak sie wody sacza ...