• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

i znów skurczy dostaniesz... ja z tego co czytałam to nie chodzi o sam sex tylko chodzi w tym wszystkim o męskie nasienie. Zawarte w nasieniu prostaglandyny mogą zainicjować poród. dzis powiedzialam mezowi ze po takiej przeriwe chyba stały sie przeterminowane:-) oczywiscie dla zartu:-)
Ale dziewczynom co mają poród SN to podobno ułatwi. W sumie dzidziuś może jeszcze w brzuszku posiedzieć ale jeśli czuje się gotowy to niech się przywita z tatusiem i mamusia:-D

reklama
ze mnie się leje wydzielina ale to normalne
tylko gdzie ten czop???:-(:confused2:
a teraz newsy z pracy męża-jesr szansa na urlop na początku grudnia:-D i na podoficerkę w styczniu:confused2: i pojawia się zonk-trzeba do stycznia drugie auto kupić

Ale dziewczynom co mają poród SN to podobno ułatwi. W sumie dzidziuś może jeszcze w brzuszku posiedzieć ale jeśli czuje się gotowy to niech się przywita z tatusiem i mamusia:-D

nie martw sie tez bym bardzo tego chciala... ale co zrobic jak moja wstydnisia jest uparta tak jak ja i tatus i robi wszystko na odwrot!!! rzadzi od samego poczatku i pokazuje kto komu ma sie podporzadkowac! takze nie zachodze jej juz za skore co by po porodzie nie dala mi za mocno popalic hehe

reklama
Jak cholera:-(

A żeby szybciej urodzic to fakt, pomaga sexik, chodzeniepo schodach, wieszanie firanek- generalnie wszystkie czynności które wymagają wymachiwania rękami no i gorąca kapiel.

na gorącą kąpiel to musialabym isc do mamy bo ja mam tylko prysznic z tym hydromasażem ale to nie to samo!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry