Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a tak poza tym, to zafajdałam sobie bluzeczkę od piżamy! tłuste kropki po siarze!no najwyższy czas, już myślałam, że się nie pojawi
![]()
Teraz dopiero zaczynam się martwić, czy rozpoznam że to już, czy zdążę do szpitala itp. Stres rośnie, skurcze nieregularne, bo nieregularne, ale mam i fakt, że coraz mocniejsze.
Może dzidzia jeszcze wytrzyma kilka dni, wolę żeby to rozwarcie postępowało powoli i wmiarę bezbolesnie w domku :-) ale po raz 15 przegladam torbę
Dzięki za kciuki, i trzymam wzajemnie za wszystkie mamusie i maleństwa.
No i jakbym się zbierała do szpitala to może zdążę wejść na forum i zameldować :-)
Ja wczoraj byłam w szoku jak koleżanka mi opowiadała że dziewczyna zanim wdrapała się na porodówkę to już główkę było widać i to pierworódka, to ile ona w tym domu siedziała?Teraz dopiero zaczynam się martwić, czy rozpoznam że to już, czy zdążę do szpitala itp. :-)

A ja chyba nie mam AFI nigdzie:-(
tz mam napisane tylko, że ilość wód prawidłowa i to wszystko...
nie zdziwie się jak u mnie będzie to samoJa wczoraj byłam w szoku jak koleżanka mi opowiadała że dziewczyna zanim wdrapała się na porodówkę to już główkę było widać i to pierworódka, to ile ona w tym domu siedziała?![]()
Teraz dopiero zaczynam się martwić, czy rozpoznam że to już, czy zdążę do szpitala itp. Stres rośnie, skurcze nieregularne, bo nieregularne, ale mam i fakt, że coraz mocniejsze.
Może dzidzia jeszcze wytrzyma kilka dni, wolę żeby to rozwarcie postępowało powoli i wmiarę bezbolesnie w domku :-) ale po raz 15 przegladam torbę
Dzięki za kciuki, i trzymam wzajemnie za wszystkie mamusie i maleństwa.
No i jakbym się zbierała do szpitala to może zdążę wejść na forum i zameldować :-)