• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
ooo A ja skok w dal :-D i w tej dyscyplinie osiagniecia i rekordy a w biegach uczestniczyłam takze w dlugodystansowych ale w krotkodystansowych bylam o niebo lepsza ..:-)

Nie musi !!! moze byc przezroczysty ... postac białka kurzego...

A ile kosztuje ?

Ja uzywalam juz paru specyfikow ale nie pomogly za bardzo gdzies wyczytalam ze masc z witamina A moze pomoc .... po ciazy ... a co sprobuje juz nawet kupilam .... za tubke 2,50:-) hehe ale ponoc pomaga ... a jak nie to najlepsze na rozstepy po ciazy jest masc na blizny.... ponoc blyskawicznie znikaja .. ale wiadomo o jednej tak u drugiej dooopa
wydaje mi się że to co ze mnie wylatuje to czop-to nie wypływa to są gęste kulki
ta maść na blizny to cepan
tak śmierdzi cebulą że idzie paść:tak:

nie ma co porowynywac mojej drogiej miesciny, widze ze u mnie wszystko jest zawsze drozsze ehhhh
z tym się zgodzę
głupie opony są 20-30 zł droższe niż w Świebodzinie:tak: na sztuce oczywiście

ahhh te sporty...ja 4 lata jeździłam konno w szkółce jeździeckiej, skoki przez przeszkody miałam opanowane. Po godzinach często zostawałam, miałam okazje szkolić kilka młodych koników - jak mają stępować/kłusować, no i galopik w terenie. Młode są najgorsze, wredne i niesłuchane. Trzeba duużo cierpliwości, szcególnie jak się pierwszy raz chce ujeżdżać, mu założyć siodło to nie problem, ale wsiąść na niego :szok: wtedy akcje jak na filmach, konik na dwóch nogach i twarde lądowanie na ziemi hehe, to dopiero była jazdaaa :-D no ale jakieś dwa lata temu skończyłam z konikami :] teraz mi konie na biegunach zostały :-)
albo biedronki na biegunach:-D:-D:-D

Czesc dziewczynki:)
A u nas po wczorajszej wizycie wszystko dobrze...Mala ma juz 2,600 kg...
Nastepna wizyta za dwa tygodnie.Nie moge uwierzyc,ze czas tak szybko leci...

Milego dnia.Pozdrowionka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry