Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba frytki sobie zrobię a wy na co macie ochotę?????
nie wiem czemu, nigdy nie lubiłam bleeee. Nie cierpię również ogórków /nie jem, nie rozróżniłabym kiszonego od konserwowego nawet../ i nienawidzę BURACZKÓW tartych 

już bym wolała frytki zjeść niż buraczki bleeetez bym zjadla ogorkowej.... ale mam tylko pierogi ze sliwkamiJa zjadłam ogórkową, a teraz idę przygrzać gołąbki z włoskiej kapusty od babci...
Możemy się wymienić ;-)tez bym zjadla ogorkowej.... ale mam tylko pierogi ze sliwkami![]()
ja mysle, ze Natalka cos szykuje :>to jest roznie... jedna po kilku godz inna moze nawet 3 tyg pochodzic bez z tym ze wtedy jakies zastrzyki sie dostaje bo rozne infekcje moga sie wdac i dziecko jest na nie szczegolnie narazone.
ja sie nie moge doczekaqc az dziewczyny wstawia fotki mlauchow:-)
a nie wiecie czy Asia wyszla ze spzitala??
może to dziwne, ale ja niecierpię fryteknie wiem czemu, nigdy nie lubiłam bleeee. Nie cierpię również ogórków /nie jem, nie rozróżniłabym kiszonego od konserwowego nawet../ i nienawidzę BURACZKÓW tartych
już bym wolała frytki zjeść niż buraczki bleee
na gorącą kąpiel to musialabym isc do mamy bo ja mam tylko prysznic z tym hydromasażem ale to nie to samo!!!
ja mysle, ze Natalka cos szykuje :>