eliza80
Mamusia Gabi i Olka :)
o rany ! nie wiedzialam...to straszna sytuacja w takim razie ...a nie ma szansy na jakies wlasne lokum ?to by bylo najlepsze rozwiazanie, sytuacja by sie wyciszyla, ale to ciezko zrobic jak sie mieszka ze soba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o rany ! nie wiedzialam...to straszna sytuacja w takim razie ...a nie ma szansy na jakies wlasne lokum ?to by bylo najlepsze rozwiazanie, sytuacja by sie wyciszyla, ale to ciezko zrobic jak sie mieszka ze soba...
no na pewno upierdliwi sa ale czekaja na Lenkemi przepowiadają od poniedziałku
albo dzisiaj albo we wtorek
oglądałaś Joba????
chinole i kagańce
kiedyś też muszę zjeść
Wy to normalka ale cała rodzinka moja i męża....![]()
no ja wlasnie nie wiemAle co to ma wspólnego z wypróżnieniem?

hahahahaa moze nie bedzie zle... czytalam w gazecie ze dzieci lubia jak mama chodzi bo to je fajnie kolysze i czesto przy tym zasypiaja ale czy tak jest to ja nie wiem... ale ta cola i kawa?? ja kawe pije tez ale ta cappucino za wielkiej roznicy nie ma bo tez kofeine w sobie zawiera prawie jak normalna kawa!!! oczywiscie cappucino z biedronki.. na poczatku mialam problemy przerzucic sie z normalnej kawy na taka... co ja migreny mialam po 5 razy dziennie to poezja.. bol nieziemski.

Witam wszystkich dzisiaj prawie z rana, w ten słoneczny dzionek.
Wczorajsza wizyta u ginki wykazała rozwarcie na 2 cm i "jak na pierworódkę dużą gotowość do porodu". Więc chyba ze stresu do wieczora mnie wszystko bolało i myślałam, że pojedziemy do szpitala. Ale bolało nieregularnie, więc olałam.
Ale z tego co mówiła ginka, to terminu raczej też nie doczekam. I nie wiem czy się z tego cieszyć czy nie, ale w ciąży to moje niezdecydowanie jest już legendarne wśród otoczenia :-)
Ach, no i podobno mam już komplet badań - wszystkie wyniki OK :-)
Ginka powiedziała, żebym jeszcze zrobiła mocz, a nuż zdążę (zdążyłam dzisiaj rano) I jeśli nie urodzę, to do zobaczenia we wtorek....
W każdym razie stan pełnej gotowości jak u wszystkich pewnie.
Uciekam coś porobić, bo mam wrażenie, ze ostatnie chwile na przygotowania....
Więc na wypisie powinny być wyniki????

spokojnie teraz mam 87 i juz nigdy niue ebde tyle wazyc!!! pozatym chcialabym chociaz do 60 zejsc
tylko ze ja z innego pułapu startowalam.Ja też mam taki zamiar no ale jak wcześniej będzie bardzo boleć lub odejda wody to nie ma wyjścia;-)
Czemu płacicie za badania nie macie ubezpieczenia ??????? ja wszystkie robilam za darmo lekarz daje skierowanie i przeciez za darmo sie je robi![]()
mmnie juz nic nie dziwi. wlasnie moja mama wrocila od lekarza z moim mlodszym bratem... bo ma goraczke kaszel katar bol glowy i bol w klatce piersiowej promieniujacy do zeber. wiaodmo pierwsze co na mysl przyszlo to swinska grypa..a u lekarza jak byl to dostal leki i jak goraczka do niedzieli nie zejdzie a dojda dusznosci to szybko na IP... moim zdaniem niepowazne podejscie!! powinni teraz od samego poczatku to zbadac.. moze to nic takiego a pozniej nie bedzie kogo obwiniac tylko mame czemu wczesniej nie zareagowala!!!! dziady cholerne jedne!![]()
lepiej dmuchac na zimne.a ja kupiłam cepan na rozstępy
ale śmierdzi
jak to jest z tym czopem???
pisać mi tu szybko
on musi być z krwią??

Ja mam obecnie Fissan wiecie czy dobry???

dużo tu chwali fissan. Mnie nerwuje ta konsystencja blee i ten "zapach"no ale jak dobry to trzeba używać. No i tani ! o ile nie najtańszy

Mnie w nim wnerwia to, że strasznie długo po posmarowaniu mam tłustą skórę
zeby jak najdluzej bylo nawilzenie
ja podalam moim pierwsza, 'najdalsza' date, zeby spokojnie usiedzielimi przepowiadają od poniedziałku
albo dzisiaj albo we wtorek
oglądałaś Joba????
chinole i kagańce
kiedyś też muszę zjeść
Wy to normalka ale cała rodzinka moja i męża....![]()
chyba nikt nie potrafi zrozumiec tego że stworzymy rodzine..
ile mamy jeszcze walczyć o to żebyśmy mogli być szczęśliwi?
ile razy juz prosilam zeby mnie nie denerwowali..
nie masz pojecia jaka jestem szczęśliwa wiedząc że przy tylu nerwach dziecko rozwija się prawidłowo..
i że ciąża nie jest zagrożona..
nie można tego nazwać pomocą z jej strony...
niestety nic nie wiem o rycynie i ktg jeszcze tez nie mialam ...A może moja ginka ma plan i chce żebym na jej dyżurze urodziła?po to ta rycyna, bo to podobno przyspiesza czasem poród....