• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ojeju ale sie tu dzialo a mnie 2 dni nie bylo nawet nie moge dzis zaczac nadrabiac wczoraj wrocilam ze swinoujscia wieczorem a dzis od rana sprzatam i gotuje bo jutro tesciuowie przyjezdzaja wiec bede nadrabiala dopiero w niedziele weszlam tylko na gratulacje i dowiedzialam co sie tu kurn dzieje ale sie ciesze tyle bobaskow juz mamy!!!!!!!!!!!!!!Super super wzruszylam sie i ide dalej robic a nadrabiac bede powolutku tesknie za Wami:) Moja podroz przebiegla spokojnie biore dalej te tabsy na nadcisnienie ale czuje sie dobrze mialam badanie na gbs wyszlo ujemne na szczescie i tyle nowinek zdrowka wszystkim zycze troche moze nadrobie poki nie ma mojego bo wyslalam go na zakupy buziaki:)

Ojeju ale sie tu dzialo a mnie 2 dni nie bylo nawet nie moge dzis zaczac nadrabiac wczoraj wrocilam ze swinoujscia wieczorem a dzis od rana sprzatam i gotuje bo jutro tesciuowie przyjezdzaja wiec bede nadrabiala dopiero w niedziele weszlam tylko na gratulacje i dowiedzialam co sie tu kurn dzieje ale sie ciesze tyle bobaskow juz mamy!!!!!!!!!!!!!!Super super wzruszylam sie i ide dalej robic a nadrabiac bede powolutku tesknie za Wami:) Moja podroz przebiegla spokojnie biore dalej te tabsy na nadcisnienie ale czuje sie dobrze mialam badanie na gbs wyszlo ujemne na szczescie i tyle nowinek zdrowka wszystkim zycze troche moze nadrobie poki nie ma mojego bo wyslalam go na zakupy buziaki:)
ooo Karnitynka no nareszcie :)

A na powitanie tesciow robie karokowe z piekarnika Od Mei ( mam nadzieje ze dobrze odmienilam hihi ) salatke od Cherie, tradycyjne jaja w majonezie, białą no i to ciacho Ciasto czekoladowe - Ciasto, czekoladowe o ile mi T znajdzie krowki bo juz z 5 razy dzwonil ze nie moze znalesc haha kochany jest napracowal sie od rana ze hej a teraz lata po sklepach a co:)
nie za dobrze z Toba maja ? :-) mniam

Jakos chyba dam rade najwyzej cos przypale hihi bylam w niemczech bo ze swinoujscia to autem 5 minut i nakupilam slodyczy ale sie objadlam hihi no i plynow nakupilam proszkow balsamow bo zamowien troche bylo:) Wlasnie moj T dzwonil napisalam mu szczypiorem -2 pęczki a on do mnie co to jest szczypiorek z paczki hehe bo nie moze znalesc juz widze co on mi z tej listy przyniesie pewnie polowe nie to co chcialam ale coz wole to niz spedzic 2 godziny w realu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry