madziara-kr
Fanka BB :)
hmm mysle ze z sake zmeczylabym to sushi, kiedys sprobujePychotkauwielbiam sushi:-)
A sake dobre jest ale tylko z sushikoniecznie podgrzewane i podane w glinianych kieliszkach;-)
A mi nadal ząb dokucza![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hmm mysle ze z sake zmeczylabym to sushi, kiedys sprobujePychotkauwielbiam sushi:-)
A sake dobre jest ale tylko z sushikoniecznie podgrzewane i podane w glinianych kieliszkach;-)
A mi nadal ząb dokucza![]()
nom ja znam takie przyslowie "czlowiek nie swinia, wszystko zezre" ;-)
a jadlyscie sushi?
ja niee nawet sprobowalabym ale ta mysl, ze surowe rybsko ....![]()
tatar bardzo mi smakuje więc myślę, że sushi też przypadnie mi do gustu.no wiesz...ja sie brzydze macdonalda ! ryba przynajmniej zdrowa jest a tam to dopiero swinstwo daja !ta ryba słona jak cholera, nie wiem po co ludzie to jedzą bo tym się nie da najeść heheh takie małe że szok..no i niedobre.. najlepsze są czisburgery z makdonalda i owocojogurty :-)

no wiesz...ja sie brzydze macdonalda ! ryba przynajmniej zdrowa jest a tam to dopiero swinstwo daja !

no wiesz...ja sie brzydze macdonalda ! ryba przynajmniej zdrowa jest a tam to dopiero swinstwo daja !

madziara upiłabyś się sake, to potem obojętne by Ci było jak to sushi smakuje hihi.

oj tak, ja też się brzydzę McDonalda![]()