nowamagdak
Fanka BB :)

ale mam fantastycznego męża !!!

umył okna od zewnątrz... karcherem

hahahahahhahahaha oczywiście jest gorzej niż przed umyciem, ale liczy sie fakt
chciał mnie wyręczyć hehehehe, ciekawe na co jeszcze wpadnie ....
:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

umył okna od zewnątrz... karcherem![]()
Ja posprzątałam domek. Trochę przy porządkach bolały plecy i twardniał czasem brzuszek, ale jak usiadłam to już dobrze. No a za mnie nikt nie pomyje podłóg i nie posprząta domu. Mój jest dziś w pracy wyjątkowo, ale tylko do 14.
idę robić te kalmary
a później oglądnę Harrego Pottera, a co! (wreszcie znalazłam ładną wersję dvdrip z dubbingiem).
?Ten styczeń to taki odległy się wydaje;D
nooo mi tez !! i wcale mnie to nie bawi !!
Ja chciałabym urodzić zaraz po świętach, 26grudzień to byłaby wymarzona data dla mniea na świętachciałabym jeszcze bezkarnie się objeść :-)

mi dzis tesciowa z zewnatrz "myje" okna ... eekt bedzie pewnie taki jak po uzyciu karcheraale facetow to ja podziwiam za pomyslowosc !!!
ja tez juz skonczylam akcje "sprzatanie" zostalo mi tylko odkurzanie ale to juz zadanie mojego mezaon dzis w pracy jest bo odrabiaja wigilie!! ale pewnie uda mi sie go zmobilizowac do odkurzenia wieczorkiem
z reszta ja nie mialam odkurzacza w rece odkad zaszlam w ciaze
wczesniej z reszta to tez bylo jego zajecie sobotnie
moje nogi wygladaja jak dwie napompowane rekawiczki w ksztalcie stop !!

ale mam jedne takie wieksze adidaski niz 41 wiec jakos wytrwam nie oplaca sie juz nowych butow kupowac amam nadzieje ze po porodzie stopki wroca do normalnego rozmiaru ;-) i ze w koncu ujrze swoje kostki :-)Mój to ma obowiązki związane z ogródkiem, piwnicą, garażem i wszelkimi remontowymi rzeczamiAle jak poproszę to bez problemu zrobi też coś w domu. Np uwielbia zawieszać firanki
Laski czytałam wczoraj o pazurkach podczas porodu. Że w rękach nie wolno mieć pomalowanych to wiem, ale w stopach? Ja nie mam pomalowanych bo ostatnio zmyłam lakier bo sądziłam, że w stopach też nie może być lakieru a w gazecie jest napisane, że ten zakaz lakieru obowiązuje tylko w dłoniach. Jak to jest? Bo jak w stopach można mieć pomalowane to chętnie je pomaluję![]()
Moje nogi od jakiegos tygodnia tez tak wygladaja i ja normalnie mam rozmiar buta 41 a teraz to w 42 mi ciezko wejscale mam jedne takie wieksze adidaski niz 41 wiec jakos wytrwam nie oplaca sie juz nowych butow kupowac amam nadzieje ze po porodzie stopki wroca do normalnego rozmiaru ;-) i ze w koncu ujrze swoje kostki :-)

Prasowaniem ma się zająć teściowa (nienawidzę prasować
) ;-) Małż właśnie pojechał jej zawieść ubranka :-)Haha, faktycznie pomysłowy
U nas dzisiaj zupka czosnkowa na obiad mniam mniam... a wieczorkiem idziemy do włoskiej restauracji
Właśnie zakończyłam pranie ubranekPrasowaniem ma się zająć teściowa (nienawidzę prasować
) ;-) Małż właśnie pojechał jej zawieść ubranka :-)
Kurcze, ale się cieszę, że mi nogi nie puchną... Dziewczyny nogi do góry i wypoczywajcie ;-)